teisipäev, 30. mai 2017

Eesti üks eesistumise eesmärke võiks olla Maša ja karu multika ärakeelamine Euroopas



Maša ja karu kui hübriidsõja üks väga nutikas relv õõnestab Euroopa ühtsust, millega Eesti on lubanud eesistumise ajal tegeleda.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma kujutan ette, kuidas mingid kaitseliidu või isegi kaitseväe asjapulgad vahivad päevade kaupa surmtõsiste nägudega multikaid ja otsivad sealt "vaenuliku ideoloogia sümboleid". Järgnevad arutelud, julgeolekukonvererents... noh puhas huumor, isegi david lynch ei oskaks sellist kokku kirjutada! :DD
kuku või suurest naerust tooli pealt maha.

Aga tegelikult tuleb viivitamatult ära keelata Oskar Lutsu "Kevade". Selles raamatus on koht, kus Toots kirjutab tahvlile "jätti" ja see on ju ometi puhas venestamispropaganda!

Inno ütles ...

Mnjaa. Toots käis Venemaal mõisavalitsejaks õppimas - väga kahtlane. Ja siit võib tõmmata liini Joosep - Jaan - Toots - Kiir- Kirs. Väga huvitavad seosed tekivad juba ... Mitte miski siin ilmas pole juhuslik! Ma olen täiesti kindel, et Kremlil on oma link illuminaatide juurde ja sealt vabamüürlaste ja maailma TEGELIKE valitsejateni, kes on tegelikult UFO-d. :)

Anonüümne ütles ...

Paunvere koolis käis ju õppetöö tollal vene keeles ...
Luts tuleb kohe keelustada, tal oli kodune keel ju vene keel.
Kohe selge, et pole meie inimene !

Inno ütles ...

See veel puudus!

Anonüümne ütles ...

siin on eesti keeles http://arvamus.postimees.ee/4120245/propastop-masa-ja-karu-rohelised-mehikesed-ilma-viisnurkade-ja-punalippudeta

Anonüümne ütles ...

Minu arust on see multifilm väga jõhker ja oma pisikesel lapsel seda vaadata ei lubaks.