teisipäev, 16. mai 2017

Eesti Vabariik 100ks luulekogu? :)


Üks hea asi sellest Oudekki Loonega vaidlemisest on see, et ma hakkasin jälle luuletama. Mul on nimelt luuletamiseks vaja, et ma vihane oleksin, ja ma ei ole tükk aega nii vihane olnud :D.

Otsisin eile oma luuletused üles ja vaatasin, et päris palju on neid kogunenud. Nii et ma üldse ei välista, et ma nüüd varsti luulekogu välja annan. Eest Vabariik 100 puhul või nii :). 

Nii et aitäh, Oudekki! Pildin olen ma siis, kui mul viimane kogu välja tuli, pildistatud Hele-Mai Alamaa poolt Liivalaia kohtumaja kohtusaalis. Viimaseid päevi prokurörina :).

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kummaline perekond olete, te mõlemad vajate VIHA, et elys püsida ja midagigi korda saata. Kas pole omamoodi väga haige? Sest kui väljastpoolt enam millegi peale pole vihastada, siis kargate teineteisele kõrri. Nagu vampiirid.

P.S:ei anna sa mingit luulekogu välja. Selleks on natuke taha vaja või sponsoreid. Sul pole teatavasti kumbagi. Ja ehk õiendaksid enne vanad võlad? Kõik annetajad ju ootavad siiani neid lubatud Portugali-raamatuid?

Irja ütles ...

Mõni inimene on ikka uskumatult loll. Sina.

Anonüümne ütles ...

kIRJAnik

Anonüümne ütles ...

Mis luulekogu? Romaan pidi ju ikka tulema enne :-)

Irja ütles ...

Romaan tuleb ka :)

LPR ütles ...

Mul on sulle kinkida oma luuleread. Mõtlesin kogu oma elu üle ja mis toimub ja mis on toimunud, nii üldiselt kui perekonna tasandil ja kuidas seda lühidalt kokku võtta. Ja see on tasandil nii, et ...

Pööran palge itta,
Näkku lendab räiget sitta,
Läände pööran pea,
Hinge valgub tunne hea.