neljapäev, 4. mai 2017

Harkus oli süütaja migrant, aga Vaos?

Väljavõte Õhtulehe veebist.

Kas pole huvitav, et olukorras, kus teistes Euroopa riikides on enamik süütajatest olnud migrandid ja Harku migrandikeskust tahtis samuti süüdata migrant, nagu nüüd välja tuleb, siis Vao keskuse puhul mätsiti asi kinni ja süüdistati süütamisest eesti rahvast ja EKRE toetajaid? Kus siis Eesti juhid eesotsas peaministri ja presidendiga lausa eesti rahva pärast häbi tundsid ja eestlasi siunasid. Pärast aga mätsiti kogu lugu kinni ja lõpuks tuli minna lausa niikaugele, et pättusega hakkama saanud politseijuhile preemiat anda.

Ausalt, mul on suur häbi sellise riigi juhtide pärast. Suur häbi. Aga sellesse, et keegi asjaomastest häbeneks, mul erilist lootust pole. Seoses migrantidega on nii Eestis kui terves Euroopas võimust võtnud täielik süüdimatus. Pole siis ime, et Euroopa Liit laguneb.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tuleb nõustuda taas.
Kindalsti pani ka Vaos pagulane seina põlema ning kuna see siiski avastati suure tõenäosusega, siis salati see maha. Muidu oleks rahvas valitsuse päris ära lintšinud.

Anonüümne ütles ...

Inno, minge käige suvel Vaos ekskursioonil perega ja küsige kohalike elanike käest. Nad teavad. Keegi ei hakka teile siin sellest internetis kirjutama, sest kellelegi pole probleeme vaja.