esmaspäev, 1. mai 2017

Ja nüüd kõik Kohviku fännid Kohvikut parimaks arvamusblogiks hääletama! :)



Kuna Eesti blogiauhindade hääletus on tänasest ehk 1. maist avatud, siis kutsume kõiki Kohviku fänne andma oma häält meie ehk innojairja.blogspot.com'i poolt. Kohvik kandideerib arvamusblogide kategoorias. Hääletada saab Eesti blogiauhindade koduleheküljel ning seda kuni 31. maini. 

Oleme iga hääle eest tänulikud ja blogime teie rõõmuks entusiastlikult edasi.

Alandlikult teie,

Irja ja Inno koos Juuli ja Roosiga.

P.S. Meie Innoga tegime oma valiku ära. Kultuuriblogide kategoorias läks meie hääl Sandra Jõgeva blogile, blogi aadress: sandrajogeva.blogspot.com. Ilublogidest meeldib mulle Stellarium, aga ei leidnud teda nimekirjast. Elublogide osas oli väga keeruline valikut teha, sest neid on kõige rohkem, aga minu lemmikud on Marimell (ei leidnud teda nimekirjast?), Mallukas ja Minumoodimaailm.

PPS. Muide, Inno ja Irja Kohvik sai sel aastal 10-aastaseks, alustasime 2007. aasta jaanuaris :). Blogimisega alustasime aasta varem, aga siis oli meie blogi nimi Inno ja Irja blogi.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas teiev vastu saab ka hääletada? Te olete nii negatiivsed ega vääri blogiauhinda. Kui siis ainult irina ja vingu tootmise kategoorias.

Irja ütles ...

Kahjuks ei saa, nii et voi ei! :( Marileenule samas järgmiseks aastaks idee, et võiks olla ka parim irina ja vingu blogi :)

Inno ütles ...

Millegipärast peetakse Eestis ausat juttu irinaks ja vingumiseks, või lausa kibestumiseks, millest rääkis mõni aeg tagasi Hannes Võrno. Miks see nii on, ma ei tea, aga ma pean tunnistama, et Võrnol on õigus.

Anonüümne ütles ...

Ei. Õigus on neil, kes teid virisejateks peavad. Sest teile ei meeldi tõesti kohe mitte miski. See on juba patoloogiline!

Inno ütles ...

No aga käite siin seda irisemist ja vingumist lugemas, järelikult läheb korda! :)

Frei ütles ...

Kohviku alternatiivsed arvamused ja pereväärtused on vägagi vajalikud, sest need kompenseerivad peavoolumeedia võltsoptimismi ja tendentslikkust.

Keeleteadlane Tiit Hennoste:
Peavoolumeedia omanikud on korporatsioonid, kellele kuulub hulk meediaettevõtteid.
Omanikud soovivad meedia kaudu teenida maksimaalset kasumit, mis määrab info valikuid.
Peavoolumeedia saab suurema osa oma sissetulekust reklaamist. Sellega paneb ärimaailm ajakirjanduse vahendama uudiseid, mis peegeldavad tema väärtusi, mõtteviisi ja soove.
Peavoolumeedia oluline mõtteviis on anti-ideoloogia, mis arvestab inimeste hirmudega ja ehitab oma sõnumid võimalikule ähvardusele, vaenule jms.
Kokkuvõttes on peavool alternatiividele ebausaldusväärne meedia, mis loob ja kinnistab tegelikult valitsevat kallutatust ja varjab seda hoolega normaalsuse taha.

Peavoolumeedia on valetav, hämav, kallutatud, ebaobjektiivne, manipuleeriv, ajakirjanduse piiridel liikuv, parteidega diilitsev, võimule sobivat mõtteviisi kinnistav ja teistmoodi mõtlejaid vaenav, teatud inimrühmi demoniseeriv, hüsteeriat küttev jne nähtus, mis valitseb eesti meediamaastikku. Peavoolumeedia on vahetanud tõe ja õigluse raha ja võimu vastu.