reede, 26. mai 2017

KARM: Euroopa liidrid irvitavad Trumpi üle



Päris karm. Youtube'i videost on näha, kuidas Euroopa liidrid irvitavad Trumpi üle, kes heidab ette, et Euroopa riigid pole suutnud täita kaitsekulude miinimumnõuet 2% SKPst. Selle tõttu on NATO-l jäänud saamata 119 miljardit dollarit.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Euroopa elab juba aastakümneid üle oma võimete. Kui rangelt võtta, siis näiteks euroalast tuleks välja visata kõik peale Eesti, Luksemburgi ja Soome - kõigil teistel on riigivõlg üle 60% koguproduktist.

ja need niinimetatud "euroopa liidrid" irvitavad ilmselt sellepärast, et adekvaatsemat reaktsiooni nad genereerida ei suuda.
see on õhtumaade loojang, ilmselt just seesama maailmalõpp, mida mõned väidavad saabuvat.

Anonüümne ütles ...

Irvitagu või mitte, eks riigijuhtideks saavadki ju inimesed, kes ka ise võimukad, nii et kindlasti peavad nad ennast palju kõvemateks meesteks (või naisteks) kui on Trump. Aga tuleb Trumpiga nõustuda, et terroristid pole midagi muud kui luuserid. Kõik, kes ei oska probleeme lahendada teisiti kui vägivallaga, on luuserid.

Anonüümne ütles ...

Ratas naeratab, sest on sügavalt daun. Ei saa kindalt väita, et temasuguseid pole Euroopas veelgi ametisse sokutatud. Selliste varjus on hea oma taskuid täita !

Anonüümne ütles ...

Trump on idioot ja tema üle tulebki naerda.