pühapäev, 21. mai 2017

Meie kokkusaamisest sai täna 12 aastat!



Head kohvikulised! Minu ja Inno kokkusaamisest sai täna 12 aastat. Uskumatu, kas pole? See oleks olnud justkui alles eile, kui meile öeldi, et ega te niikuinii kauem kui paar aastat koos ole :). Aga näe - juba 12nes aasta läheb :).

Aga jah, seal me oleme. Aasta on 2005. Inno tuli Tartusse magistrantuuri ja mina Aapo Ilvese kontserdile Tartu Ülikooli kohvikus. Kokku saime järgmisel päeval kohvik Crepp'i ees Rüütli tänaval. Mina pidin tegelikult kokku saama Liisaga ja Inno oli seal Kairitiga. Kuidagi, asjade segase kokkusattumise tulemusena sattusime ühte lauda istuma. Mäletan, et tellisin kanasalatit ja Innol olid tumedad päikeseprillid ees. Kui ta need eest ära võttis, siis olid silmad natuke paistes - ta oli eelmisel ööl kõvasti pidutsenud :).

Mina pidin minema Rakverre klassikokkutulekule, aga minemata mul jäigi, sest meil Innoga tekkis teineteise suhtes vastupandamatu tõmme ja lahkuminek tundus mõeldamatu. Inno käis korraks Tallinnas Äripäeva koosolekul ja pärast seda sõitsime me juba edasi Pärnusse, Lihulasse, Muhumaale, Saaremaale ja Hiiumaale. Tunne, et oleme kokku loodud, üha süvenes, ja täna on täpselt sama tunne, mis kaksteist aastat tagasi.

Ma arvan, et siis ongi õige asi, kui juba esimesest hetkest õige asi tundub :).

23 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kõik on peaaegu ilus ja palju õnne, saaks teid järgmiseks 12ks aastaks internetist ka eemale, nii tahaks näha, kas on positiivseid tulemusi :)

Anonüümne ütles ...

Mis tunne oleks sinul Irja, kui Inno läheks korraks teise linna koolitusele ja enam tagasi ei tuleks? Jääksid oma lastega üksi, samal ajal trallitab Inno uue noore naisega mööda Eestit ringi? Karistuse oled selle teo eest juba saanud! Õnneks Innot enam teised naised ei taha ja võid päris rahulik olla ja oma "õnne" nautida.

Anonüümne ütles ...

Maailm oleks parem paik, kui teie kaks poleks kunagi kohtunud. Portugalis oleks Irjal olnud paremad võimalused oma puudega lapsi kasvatada (need oleks tal sündinud iga mehega, kuna viga on Irjas) ja Inno poisid oleks saanud isaga suureks kasvada.

Anonüümne ütles ...

Väga harmooniline ja tore Married With Children paar :).
Õnne edaspidiseks!

Irja ütles ...

Õige, Ingridil 21. mail tõesti pidupäev pole :( Vähemasti on see lohutus, et saab kommenteerida. Kuigi ega seegi teab mis lohutus ole ;)

Anonüümne ütles ...

Miks sa arvad, et mina Ingrid olen? Kas usud tõesti, et olete vastikud vaid temale :). Ärge muretsege, teid jälestab valdav osa siin blogis lugemas käivatest inimestest.
Ja kadestada teid? Miks? Teil on nii masendav elu ju? Kole kaasa, haige laps, tööd pole, kodu on närune üürikas... no tõesti, nii äge on teil kõik!

Anonüümne ütles ...

Kuskohast võtab üks anonüümne kommenteerija jultumuse arvata, et teine kommenteerija on tema tasemel?? Minu arvates on see vaimuhaiguse väljendus kui keegi hakkab teiste inimeste eest ja nende nimel arvama, et nood jälestavad samuti blogi autoreid nagu tema isegi.
Niisugune arvamine peegeldab ainult seda, et on inimesi, kellele meeldib poris püherdada, st üks ennast korralikuks pidav inimene käib järjekindlalt jälestusväärsete inimeste elust lugemas. Prr!

Kuna jääb mulje, et keegi tahab ka minu nimele suud pruukida, siis ei saa ma tõe huvides ütlemata jätta, et mina ei jälesta - Innol ja Irjal on enamasti kahe peale rohkem tervet mõistust kui mõnel nn meelelahtusväljande kontoril kokku.

Ja mis sel üürikakodul küll viga on? Kas kodu on kinnisvara või pere elamispind? Tööga on neil kehvasti hetkel, aga siiski on kõik söönud ja riides ja mida enam inimesele tegelikult vaja on? Kellelgi ei ole kahte kõhtu ja isegi sapise kommenteerija surikirstul või no siis urnil ei ole taskuid.




Krista ütles ...

Millest selline järeldus, et puudega lapse viga on Irjas. Kas puudega lapse sünnis peab alati keegi süüdi olema??

Anonüümne ütles ...

Geneetik on ju kindlaks teinud, et vigane geen pärineb Irjalt. Alati ei pea keegi süüdi olema, aga antud juhul on InnojaIrja saanud väga õiglase karistuse oma tegude eest.

Anonüümne ütles ...

16.54: ah, mis sa môlised.

Anonüümne ütles ...

palju õnne ja edu teile.olen teie blogi fänn ajast kui see kuskil mac is oli innol, üle 10 a, te nagu oma inimesed.teie blogist on palju kasu eesti tõusul sõnavabaduse indeksil.teid tsiteeriti nii keskpäevatunnis kui ka rahva teenrites. te olete omaette kaubamärk eesti blogimaastikul juba oma laia ja boheemlasliku tutvusringkonna tõttu. edu teile edaspidiseks ja pange sama moodi edasi. kas te margus lepaga olete suhelnud et nõmme raadiosse saateid teha? see iriseja ja sõimleja eespool on raudselt see rabarüblik.

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja puhul on asi sobivusest kaugel. Alguses tundis Irja ennast kõva tegijana, et sai Kroonika peatoimetajalt mehe üle lüüa, tundis ennast korraks ihaldusväärselt, muutus lausa üleöö seksijumalannaks. Abielus mehed, kellel on kodus pisikesed lapsed ja üleväsinud naine, on teatavasti kerge saak. Siis hakkas Irja Inno eksnaist millegipärast vihkama ja alustas mõnuga kiusamist. Innost sai tänu temale rahva naerualune ja põlgust vääriv isa. Edasi on need kaks sunnitud koos jätkama, sest keegi teine neid ei taha. Ja siis teevad näo, et sobivad ja on jube õnnelikud.

Inno ütles ...

Ma täpsustan, et vigane geen ei pärine Irjalt, pigem vastupidi, Irjalt pärinev info on geenis puudu. Ja kuivõrd just selles geenis see info ei tule ka isa poolt kaasa, või õigemini on välja lülitatud, siis ongi geenipuudulikkus. Ja kui see iseärasus on karistus Inno ja Irja kuritegude pärast, siis neid karistatuid on maailmas päris palju, tuhandeid. Mõnda karistati juba isegi siis, kui Inno ja Irja polnud veel sündinudki.

Anonüümne ütles ...

Vahet pole kumbapidi, aga poleks Irjat, poleks Juulil seda defekti. Eks ikka on neid haigeid teistel ka sündinud. Aga teile kohe kindlasti põhjusega- et saaksite aru- kui teed halba, saad halba. Ja kohe korralikult.

Anonüümne ütles ...

Viimasele, mis Juulikeses halba on? Palun täpsustage? Minu arust üks päris vahva tegelane, ma olen lugejana pigem tõsises mures sellepärast, et Toompeal tunduvad koos olevat pea kõik Eesti hälvikud ja InnoIrja blogis on koos kõik Eesti masohistid, vihkavad nii, et veri ninast väljas aga lugemist ka ei lõpeta, mingi vaimuhaiguse ilming seegi.

Inno ütles ...

Samas oleme teinud mõnele inimesele palju head. Sageli on nii, et kui teed ühtedele head, näevad teised selles halba. Kõigile ei saa kunagi ühtviisi meeldida ega hea olla. Isegi jumal ei suuda seda, kõigile hea olla.

Ja ma arvan, et kokkuvõttes on seda head ka heaga tasutud - mul on armastav naine ja toredad lapsed, minu unistused on täitunud ning see on minu jaoks elus kõige tähtsam.

Anonüümne ütles ...

Kui su unistused on täitunud, siis mida sa virised igas postituses? Mul on raske uskuda, et keegi unistab sellisest elust, aga noh las ta jääb...
Head oled teinud ilmselt ainult Irjale ja "lapsekestele", küll aga oled oma endise pere kõrvuni sita sisse trampinud. Kas ilma selle sitaloopimiseta ei oleks saanud? Irja oleks õnnetu olnud?

Anonüümne ütles ...

Mis Juulikeses halba on? A mis tas head on? Potil ei käi, laua taga ei söö, toitub rinnapiimast, vehib kätega, tal on suure inimese jõud ja imiku mõistus, ei räägi, näpistab jne. Kogu info Inno ja Irja enda blogist, ja nad on kõige selle üle kurtnud, mitte rõõmustanud :).
Mis siin blogis käimisse puutub, siis: no kellele ei meeldiks tsirkus? :)

Triin ütles ...

Täiesti haige inimese kommentaar 22 mai, kell 7.25.
Süüdistada naist Angelmani sündroomiga lapse saamisel. Kõtt, siit minema, rumal inimene!

Kas pilt tehtudki sel samal päeval, kui kohtusite?

Jätkuvat armastust! :)

Anonüümne ütles ...

Palun, too näide mõnest heateost, mis sa oled korda saatnud!

Anonüümne ütles ...

Arvan küll, et Irja oleks õnnetu, kui Inno eksnaist piisavalt ei musta. Irja oli tohutult ebakindel ja kartis, et jâäb mehest ilma. Tal oli enne Innot ju ainult luuletajad, joodikud ja muidu luuserid. Inno oli temaga kohtumise hetkel igati hea partii, lugupeetud ja hästitasustatud ajakirjanik aga tänu irjakesele sai mehest inimvare- kaotas lapsed, endise naise lugupidamise, töö, sõbrad. Järele jäi Irjakene ja uued latsekesed, kes karjuvad mamm- mamm...ja vehivad rõõmsalt kätega, nii vahva!

Anonüümne ütles ...

Kuidas te selliste silmadega näete üldse? Või on eelmise õhtu tagajärjed mõlemal näos? Ma ei kujuta hästi ette(ega tahagi), millised need silmad olid innol, mis sealt päikeeprillide taga varjul olid. fuiiiiiii

Anonüümne ütles ...

Ilus paar oli !