pühapäev, 7. mai 2017

Venemaaga hirmutamine on vandenõu?

Euroopa Liiduga liitumine on olnud eesti rahva, see on siis Eesti jaoks katastroof. Seda võib võrrelda katkuga 18. sajandi algul, mil paljud piirkonnad jäid tühjaks. Võrumaa kohta on teada, et looma jälgi oli rohkem näha kui inimese omi. Nüüd on olukord Võrumaal samasugune. Paljud kohad on päris tühjaks jäänud.

On selge, et eestlased hammustasid üsna ruttu läbi selle, et Euroopa Liit on kasulik ainult vanadele olijatele: nemad on saanud omale eesti rahva parimad pojad ja tütred, nad rahahunnikutega endale meelitanud. Riisunud nii-ütelda koore. Ja Eestisse on jäänud alles lahja lõss ning mõned hullud, kes loodavad end parun Münchauseni kombel juukseidpidi soost välja tõsta. Nii see on, seda ei saa salata.

Inimesed lahkuvad, sest elu Eestis on muutunud väljakannatamatuks: hinnad on tõusnud ELi kõrgeimale tasemele, aga sissetulekud on jäänud 2-3 korda maha.

Nüüd on selge, et kaua see niimoodi kesta ei saaks. Rahvaks hakkaks mässama. Aga selleks oli kohe varuks Plaan B: hirmutamine Vene ohu ja venelastega. Stiilis, et kui te enam Liidus olla ei taha, siis tuleb suur Vene karu ja neelab teid alla. Urrrrhhhhhh!!! Ja eestlased, kes muidu tahaks olla ja ongi venelastega sõbrad, kes tahaks venelastega äri ajada, umbes nagu soomlased, ei saa seda olla, sest nad on ära hirmutatud. Söögi alla ja peale tuleb igalt poolt lugulaul sellest, kuidas kohe tuleb venelane ja Eesti ära vallutab. Aeg-ajalt riputatakse teistele hoiatuseks varna mõni venelastega asju ajanud eestlane. Valitseb samasugune hirmu õhkkond nagu Stalini ajal. Seejuures on hirmutamine läinud eriti suureks pärast Eesti liitumist ELiga, mis pidi Eestile rahu ja õnne tagama. Eesti julgeoleku olukord on läinud ELis iga aastaga üha hullemaks. Seda ei juleta avalikult tunnistada, aga eesti rahvas on sattunud ELis olles eksistentsiaalsesse ohtu.

Ning mis viimasel ajal märgata, hirmutamise varjus on hakatud Eestisse uuesti migrante sisse tooma. Umbes nagu 1970ndatel toodi Eestisse massiliselt venelasi sisse. Ent erinevalt suht rahumeelsetest venelastest tuuakse nüüd mägirahvaid, kes on hoopis teisest kultuuriruumist, pole sugugi rahumeelsed ja armastavad pomme panna. Mis veel naljakas, erinevalt välismaale põgenenud eestlastest, keda kutsutakse mugavuspagulasteks, Eestisse saabunud migrante millegipärast mugavuspagulasteks ei kutsuta. Miks küll?!

Ma ei usu vandenõudesse, ma pean end skeptikuks, aga mul on karvane tunne, et Venemaaga hirmutamine on vandenõu. See on siis kellegi poolt teadlikult suunatud tegevus. Ma ei tea, kelle huvides see on, aga selge on see, et see pole Eesti rahvuslikes huvides.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nagu maapiirkonnad on inimestest tühjaks jäänud on ka metsad hõredaks jäänud. Mul on kahju et nii palju metsa võetakse praegu maha, varsti ei ole enam metsloomadel kodu. Sõites autoga Lõuna = Eesti suunas on näha mitmel pool silt Riigimets. Teeäärde on jäetud puud kasvama aga tagapool on mets puha maha võetud. Saates Kolmeraudne astus Siiri Sisask metsaseaduse vastu välja ja tema vastas oli Marko Pomerants. Indiaanlastel on üks ütelus: Paneme pead kokku ja vaatame mida saame teha ja pakkuda oma lastele.

Anonüümne ütles ...

Enamus nn. vandenõuteooriaid on muidugi jama, aga mõned neist siiski sarnanevad tõele. Ja kus võiks veel olla rohkem vandenõusid kui nimelt poliitikas? :D

Anonüümne ütles ...

Russofoobia on vorst sõjaväelaste leivapalukesele. Statistika järgi on tegevkaitseväelaste, eriti muidugi selle juhtkonna, palgad tõusnud Eesti riigiteenistujatest kõige rohkem!

Anonüümne ütles ...

Sel juhul võib ka siis väita, et Herman Simm mõisteti süütult vangi. Ei ole ju võimalik, et sõbralik naaberriik mingeid spioone värbaks meie vaprate riigiametnike hulgast. Kas soomlased oleks midagi sellist teinud? Või lätlased?

Anonüümne ütles ...

Võiks siiski märkida, et enamus immmigrante kolmandatest riikidest, kes Eestisse elamisloa saavad, on just Venemaalt ja Ukrainast. ca 4000 inimest igal aastal tuleb sisse sealt. 10 aasta jooksul tuleb Pärnu linna suurune venelaste mass siia sisse. 20 aasta jooksul juba Tartu linna suurune.
Need mõned pagulased Süüriast, kes peagi siit Saksamaale lahkuvad, pole hetkel nii suur oht kui Eesti jätkuv venestamine.

Eestlased lähevad välismaale, venelased tulevad asemele. Eesti venestub, mitte nii kiiresti kui Karl Vaino ajal, kuid siiski kindlalt samas suunas.

Ja see poliitika kestab juba pikki aastaid, oli ka Reformierakonna võimulolekul. Sellest ei räägita , kuid nii on.

Anonüümne ütles ...

Üheks põhjuseks on kindlasti täna võimul oleva nomenklatuuri endi hirm kuna nad on alati tahtnud hästi elada siis ei põlatud Nliidu ajal ära ka repressiivorganitesse kuulumist.Kuid "organisatsioonist" saab välja vaid jalad ees!Parem on õhutada rahvast koguaeg vene hirmuga ,pugedes ise USA saapa varju.Simmi meenutajatelt küsiks ,et miks Kohver vahetati Dresseni vastu aga mitte Simmi kes on tunduvalt kauem aega trellide taga veetnud?