reede, 9. juuni 2017

Blogiauhinnad, blogiauhinnad... Aga miks Mari-Leen ja Meelis nime ära muutsid?

Tuli selline huvitav kiri:

uurivad ajakirjanikud nagu te olete siis uurige välja miks /.../ marimellid oma nimed ära muutsid- nüüd on nad Meelis ja Marleen Rikko'd, ise nad ei taha sellest rääkida ja vaikivad

Lugupidamisega
M


Mnjah. Inimesed ikka muudavad nimesid, selles ei ole midagi häbenemisväärset. Sai ju Kati Murutarist Kati Saara Vatmann, Laine Jänesest Laine Randjärv ja Ingrid... Veidenbergist Veidenberg. Nii et igati okei käitumine. Kõikidest nendest muutmistest on nad ka ise teada andnud või on ajakirjandus sellest kirjutanud. Marimell vist ei ole? Mina sellest igatahes lugenud ei ole. Arvasin sinisilmselt, et nad ikka Albers ja Tomson. Aga guugeldades tuleb välja midagi muud:



P.S. Inno ütles, et ära sa seda kirja avalda, Marimell viimati vihastab ja jätab meid auhinnast ilma, aga ma ei suutnud vastu panna :). Savisaare saatsin ma ka... khm, kuigi see mulle üldse kasulik polnud :). Loodame siiski aususele ja õiglusele. Kindlasti on Mari-Leenul ja Meelisel oma nimede muutmise kohta adekvaatne selgitus, lihtsalt ei ole olnud aega veel selgitada.  Blogiauhinnad, eurovisioonid, assistendid ja kõik muud toimetused :). 

P.P.S. Muidugi ei saa välistada ka seda, et ongi olemas Meelis ja Marleen Rikko, kes ei ole Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson ja kes on ühtlasi nende kolme firma juhatuse liikmed. Väga põnev igatahes. 

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kaaluge ise ka nimevahetust. Inno ja Irja Tissidrippu- Rusikasperses kõlaks jumala sobivalt.

Anonüümne ütles ...

muidugi on need teised inimesed samade sünnikuupäevade ja aastatega :)

Anonüümne ütles ...

Tõesti huvitav, ootaks nende poolset selgitust.

Anonüümne ütles ...

No ma mõtlen ka, et varga mainet nimemuutus ikkagi ei paranda. Lisaks on nad ks välimuselt äratuntavad.

Anonüümne ütles ...

Marileen väitis, et sai tööle kuskile turundusjuhiks kahe alluvaga ja tema tööandja ei soovi oma äri temaga seoses avalikustada. Võibolla pole saladuse hoidmine mitte tööandja palve, vaid "Marleen Rikko" soov Leenu nimeline google-otsing tööandja silme alt eemale hoida. Kandideeris tööle puhta Marleen Rikkona ja näo järgi ära ei tuntud? Albersina ju tööotsimine kuidagi ei õnnestunud, proovis kaua erinevatesse kohtadesse.