reede, 9. juuni 2017

Mis värk on nende blogiauhindade kleitidega?



Vaatan, et kõik muudkui otsivad ja ostavad endale blogiauhindade galale minekuks kleite. Isegi Sirje Kingsepp alias Manjana leidis endale kaltsukast üheeurise Lindexi kleidi ja oli selle üle pööraselt õnnelik.

Ma ei saa aru. Mulle meeldib ka kleite kanda, palju rohkem kui pükse, aga miks on vaja blogiauhindadeks tingimata uus kleit osta. Miks vana ei kõlba?

Mina otsisin juba tükk aega tagasi, kui ilmad soojaks läksid, kapist välja oma 2007. aasta alul Kairost ja Aleksandriast ostetud linased kleidid ja kannan nüüd neid. Kuna mul on neid kokku neli - pruun, roosa, punane ja sinine, siis ei lähe igavaks ka. Nendega oleks Portugaliski maru mõnus olnud (eriti kuuma ilmaga!), aga ma ei taibanud neid kaasa võtta. Nüüd aga muud kanda ei tahagi. Egiptusest saab väga häid asju - tuleb ainult mitte langeda turistilõksudesse. Hurghadas, kuhu me paketireisiga sõitsime, olid astronoomilised hinnad, aga me sõitsime lennukiga Kairosse ja seal oli juba väga mõnus šopata - eriti kaubanduskeskustes. Kaks kleiti ostsin Kairost ja kaks Aleksandriast, kuhu Kairost rongiga edasi sõitsime. See paketireisi kogemus oli sedavõrd kohutav, et otsustasime Innoga edaspidi ainult omal käel reisida, ja oleme oma lubadust pidanud.

Kui ma need kleidid ostsin, siis nad olid mulle nati suured - olin siis suurus XS -, aga pärast laste sündi - nüüd olen M - on nad kenasti parajad. Kuna ma ei ole neid eriti kandnud ka, siis nad näevad välja nagu uued.

Seega ei ole mul vaja mööda poode tuuslata jas endale uut kleiti otsida. Isegi mitte blogiauhindade jaoks :).

Kes aga endale tõeliselt lahedat uut kleiti otsib, siis Võrus saab väga ilusaid linaseid kleite Piret Pilbergi poest. Kui mul neid endal juba parasjagu ei oleks, siis ma ostaks neid just sealt :).

Kommentaare ei ole: