teisipäev, 13. juuni 2017

Kas Meelis on gei või hoopis bi?



Huvitav vestlus arenes Marimelli blogi kommentaariumis.

Üks kommentaator: Küsimus pole selles miks ta Tinderis on vaid selleks miks ta seal just GAY poise scrollib? Olge siis täitsa ausad ja võtke see bi-teema ette! Arusaadav, et täitsa gay ta ei ole (sinuga laps ja abielu) aga peale gay on ju veel variante! Alust sellisteks kõlakateks tekitab ta ise hetkel!

Mari-Leen: A miks ei või skrollida? Mul on ka Tinder, skrollin ka niisama inimesi, suhteid ei otsi, niisama igavuse peletamiseks vaatan vahel. Olen nüüd biseksuaalne sellepärast?

Kes nüüd päris hästi aru ei saanud, millest jutt, siis paar kommentaatorit tõstatasid seal küsimuse selle kohta, et miks Meelis Tinderis geisuhteid otsib, kui ise enda väitel Mari-Leenuga õnnelikus suhtes on. Kuna Mari-Leen on ise mitmel korral raevukalt eitanud, et Meelis gei on, siis arusaadav, et inimestel tekivad... küsimused.

Ülal Meelis (Tomson) Rikko, kujutis Facebookist.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kes need sellised on, et neile päevade kaupa tähelepanu pöörate? Midagi targemat pole teha? ÜKT-ga ühel pool? Jalutada muidugi "nii hullu ilmaga" ka ei saa, ega see mingi Portugal pole. Või Soome. Vastavalt meeleolule.

Anonüümne ütles ...

Te olete ikka tôelised maakad, gay'd ei ole Tinderis vaid Grinderis. Pealegi teema on ka nôme, mis vahet sellel on kes see Meelis on.

Irja ütles ...

Ei ole jah uuemate geisuundumustega kursis, paraku, jah. Aitäh, et tähelepanu juhtisite! :) No ega ei olekski vahet, kui nad seda ise nii raevukalt ei eitaks. Naljakas on.

Anonüümne ütles ...

Las eitavad kui tahavad - inimesel on ôigus olla oma äranägemise järgi ja uskuda seda, mida tahab. Isegi kui nad "kapsit välja tuleksid" nagu öeldakse, mida sellest teie blogi lugejad vôi Eesti ühsikond vôidaks? Ma ausalt öeldes ei teagi, millega see Meelis pâris elus tegeleb? On lihtsalt kellegi Mari-Leenu abikaasa?

Anonüümne ütles ...

Nimevahetusest palusid Delfil mitte kirjutada, et kaitsta lapse huve aga kui issi gei suhteid otsib ka kutte Tinderis vahib on lapse huvidest ükskõik?! Tõesti ise annavad põhjusi kõlakateks ja toodavad tulevikuks kiusajatele materjali! Oleks õnnelikus abielus ei vahiks Tinderis (mis on eelkõige datemisäppina kuulsust kogunud) ringi! Oleks nii hetero vast ei sõidaks geist naabrimehega mööda Eurovisioone ringi. Poleks töö leidmisega probleeme vast ei vahetaks nime...

Anonüümne ütles ...

Geid elavad Milanos, meil on pederastid.

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja, miks te tegelete küberkiusamisega? Kaks tavalist inimest on teile jälle jalgu jäänud. Kas te ei arva, et vastupidiselt teile ei taha iga inimene ennast "alasti kiskuda", miks teie seda nende eest teete, see on ju kiusamine. Te olete tõesti põlastusväärne paar.

Irja ütles ...

Tavalised inimesed? Delfi Publikus nimetati neid seltskonnategelasteks. Igaühel on loomulikult õigus olla see, kes ta on, aga kui sa kirjutad avalikult oma elust, siis on teistel ka õigus sinu kirjutatu üle arutleda. Marimellid ise kogu aeg arutlevad teiste üle, kritiseeerivad ja naeruvääristavad teisi blogijaid jne. Miks siis nende kohta midagi öelda ei tohi?

Maret ütles ...

Ega see ülearune ütlemine kellelegi endale just kasuks ei tule. Omal nahal palju kordi järele proovitud.Aga või seda keegi usub, enne kui omal vitsad kätte saadud. PS. Mul endal ka vanem poeg gey.. ja ma eip saa seda kuidagi muuta. Tema ise ka mitte - uskuge kui tahate ..või ärge uskuge. Võõras mure!

Anonüümne ütles ...

Katsuge nüüd ometi leppida, et sellest naeruväärsest blogiauhinnast ilma jäite, mida nii kangesti ihkasite. Teil on ju maailma toredaim abielu, kõige targemad ja ilusamad lapsed, kauneim kodu, majanduslik turvalisus - rõõmustage selle kõige üle, kindlasti aitab see ilma blogipriisita edasi elada.