kolmapäev, 7. juuni 2017

Rahvast petetakse nii mis kole

Hitler pärast sõda Argentiinas Eichornide pere juures.

USA presidenti Donald Trumpi kirutakse nii mis kole, aga sel on ka põhjus. Sest ta on lapsesuu, lobiseb paljud asjad välja. Umbes nagu Eestis oli kunagi Jüri Mõis.

Näiteks on Trump välja lobisenud, et teiste selja taga teeb USA koostööd Venemaaga ja sanktsioonid on vaid näitemäng, mida rahva ees peetakse. Umbes samasugune näitemäng, mida etendasid kunagi USA, Briti ja NSV Liidu juhid seoses Hitleri surmaga. Otse öeldes oli see üks suur pettus. Rahvale valetati otse näkku. Samas kõik teadsid, nii ameeriklased kui venelased, et Hitler elab. Valeuudised, fake news, millest Trump räägib, on kogu aeg olnud valitsejate arsenalis. Kui poolt usud, saad ikka kõvasti petta. Saksa suur propagandist Goebbels juba ütles, et valetada tuleb nii, et ise ka hakkad uskuma, et see on tõsi.

Trump teab, et rahvast on kogu aeg petetud valeuudistega, sellepärast ta räägib kogu aeg valeuudistest ja keegi ei saa talle vastu vaielda. Valetamine käib kõige kõrgemal tasemel, see kuulub valitsemise juurde. Näiteks Eestis valetatakse Rail Baltica tasuvuse, haldusreformi vajalikkuse ja paljude muude asjade kohta. Tegemist on lausvaledega, mida raiutakse, kuna teatakse, et ükskord hakatakse neid valesid uskuma. Üks hea näide valede kohta oli Eesti jõudmine Euroopas 5 rikkama hulka - kõik teadsid, et seda ei juhtu kunagi, aga ikka valetasid. Poliitikud, meedia, kõik valetasid üksteise võidu. Siiamaani valetatakse, et Eestil läheb hästi, kuigi tegelikult läheb üha sitemini. Terves Euroopas valetatakse - Euroopa on maailmas majanduslikult kõige kehvemal järjel piirkond, täielikult pankrotis, aga rahvale räägitakse mingeid muinasjutte. Migrandid meelitati Euroopasse, kaasa arvatud Eestisse samuti valedega, et Euroopas on kõik hästi. Pole ime, et migrandid on vihased, kuna saavad aru, et neid on petetud.

Mis Hitlerisse puutub, siis elas ta rahulikult pärast sõda edasi ja suri alles 1962. aastal Argentiinas. Tal oli isegi kaks last, poeg ja tütar. Niisamuti jäi ellu Martin Bormann, Hitleri parem käsi, kes väideti olevat hukkunud. Samas anti see hukkunud Bormann pärast sõda kohtu alla - sest kõik teadsid, et ta on elus. Kõige iroonilisem on asja juures see, et Heinrich Himmler ja Hermann Göring, kes enne sõja lõppu Hitleri reetsid, anti kohtu alla ja oleks hukatud, aga nad sooritasid enesetapu.

Hitleri kolp, mida venelased kiivalt varjasid ja enesele hoidsid, toodi välja 2009. aastal ja siis selgus DNA analüüsi põhjal, et see kuulus hoopis ühele 1930ndates eluaastates suvalisele naisele. 2014. aastal avalikustas FBI vanad arhiivid, kust tuleb välja, et Hitler ja tema kaaslased elasid pärast sõda Lõuna-Ameerikas. Seal olid neile rajatud juba enne sõja lõppu uhked villad. Tõenäoliselt tegi Hitler USA võimudega koostööd ja oli USA kaitse all. Koos Hitleriga Saksamaalt lahkunud teadlased andsid ameeriklastele tuumarelva ja tiibraketi. Hitler põgenes Saksamaalt lennukiga läbi Taani ja Hispaania ning jõudis Argentiinasse teadaolevalt allveelaevaga. Kaks suurt Saksa allveelaeva kapituleerusid alles 1945. aasta suvel Argentiinas, mitu kuud pärast sõja ametlikku lõppu.

Need surnukehad, kes Hitleri punkrist Berliinis pärast sõda leiti, olid suure tõenäosusega teisikud või lihtsalt suvalised laibad, kellele olid teised riided selga aetud. Hitleri väidetaval laibal olid jalas kingade sees lausa auklikud sokid. Kohapeal käinud marssal Žukov tegi kindlaks, et Hitleri laipa ei ole. Stalin oli raevus, kui sai teada, et Hitler on arvatavalt USA abiga põgenema pääsenud, aga ta ei saanud seda välja öelda. Ta oleks jäänud rahva ees lolliks - Berliini mindigi ju Hitlerit kinni nabima, selles operatsioonis hukkus miljoneid venelasi. Stalin ei saanud ka vastupidist väita, sest Hitler oli ise enda surma lavastanud, sellest kõigile teada andnud ja kõik olid seda juba uskuma hakanud. Stalin ei saanud välja näidata, et oli lasknud end Hitleril järjekordselt ära petta - esimene kord oli siis, kui Stalin jäi uskuma, et Hitler Venemaad ei ründa.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"Valeuudised, fake news, millest Trump räägib, on kogu aeg olnud valitsejate arsenalis. Kui poolt usud, saad ikka kõvasti petta. Saksa suur propagandist Goebbels juba ütles, et valetada tuleb nii, et ise ka hakkad uskuma, et see on tõsi. Valetamine käib kõige kõrgemal tasemel, see kuulub valitsemise juurde."

Tere tulemast "kuldaega". Lõpuks hakkate aru saama, et teid on ninapidi veetud. Olen aastaid püüdnud inimestele selgeks teha, et kui te tahate tõde teada, siis pöörake teile paisatud massuudiste sisu vastupidiseks. Eriti siis, kui märkate et nad on üksteisega äravahetamiseni sarnased ja neid tuleb lausa uksest ja aknast.
Mis aga valetamisse puutub, siis on ääretult kurb, et sellise joonega lähevad kaasa ka tavainimesed, pidades valetamist lausa iseenesestmõistetavaks.

Frei ütles ...

Peameedia taga on ka suured valitsuse rahad, mis kivinägu-agitaatorite ja muuga aitavad valet usutavaks muuta.
Oma osa kulutatakse muidugi ka alternatiivsete teabekanalite mustamiseks või sulgemise püüdlusteks. Näitena võib tuua Tallinna TV, mis olevat suur linna raha raiskaja, kuigi ERR-le kulutatakse kümneid kordi rohkem.

Hitleri pääsemise muudab aga ebausutavaks see, et kuidas seda õnnestus siiani saladuses hoida ning talle näiteks atendaati ei tehtud (või ei olnudki tal vaenlasi)?

Anonüümne ütles ...

Üks dokfilmi sari history kanali http://www.imdb.com/title/tt5248878/
Ja mõni aasta tagasi oli uudis, et tehti sellele hitleri kolbale, mis Venemaal, dna test ja seetõestas, et see pole Hitleri oma. Aga see läheb jälle välja ametlikust ajaloost ja sellest on parem vaikida ja jätta tähelepanuta.

Anonüümne ütles ...

Jajah. Natsidel oli Antarktikas lausa allveebaas nr 211, mis väidetavalt funktsioneeris veel sajandivahetusel ja võibolla funktsioneerib praegugi - kui Vostoki järvel auku puuriti, siis oli vahepeal mitu päeva kummalist vaikust.
Mul on selline kahtlane tunne, et kõik ajalooõpikud tuleb ära visata...

Anonüümne ütles ...

Natsid elavad ju Kuu tagaküljel. Soomlastel isegi film selle kohta tehtud. Soovitan kõigil vaadata, väga hea on - "Iron Sky" :)

Triin ütles ...

Ei usu seda, et Hitler elas kenasti 1962 aastani ja sai veel lapsi :O

Jah, 100% tõendeid pole, mis sai edasi 1945 aastal, aga Hitler oli puruhaige juba sõja lõpus.

Pigem ma usun siiski ametlikku versiooni. Aga eks me usume seda, mida tahame ka ju :) Ja seda ma ei taha mõelda, et see psühhopaat elas rahulikku vanaduspõlve ja suri loomulikku surma.