neljapäev, 21. september 2017

Jüri Luik kirjutab ebaeetilisest mudaloopimisest valimiste ajal



Võru ettevõtja Jüri Luik, kellele Silja Suija Juulikest ründav käitumine väga häiris, postitas täna hommikul Facebooki järgmise sissekande:

Üks teema veel häirib -------- Selge see, et valimiste aeg on mudaloopimise aeg. Aga ka mudamaadlusel peaksid olema mingidki eetilised piirid. Kui öeldakse, et keegi on kurjategija või kellelegi istub ülikond selga, nagu sadul lehma selga, on see kellegi isiklik arvamus ja talle saab tuima näoga vastata, et minu arust on sul jalad nagu kärumehe käed jne jne lühidalt ----- puhas sõnasõda ja valijad saavad muheleda poliitikute rivaalitsemist, aga kui kistakse mängu juba puuetega lapsed ja sellega seonduvad pereprobleemid, on asi naljast kaugel. Selles suhtes on kohalik sotside kandidaat Silja Suija üle piiri läinud. Endal ka erivajadusega laps (millest iseenesest väga kahju), aga asunud avalikus meediruumis teist samasugust peret ründama. Oleks see üksikjuhtum, siis tõreleksin temaga nelja silma all. Kuna aga pärast Silja postitust on juba 2 inimest pöördunud samasuguse Silja käitumisega meie poole, ütlen otse ------ Silja, on tuhat muud moodust, kuidas Anti ja sotside reitingut alla kiskuda. Sellest ei pea kasutama seda meetodit. Ja punkt! Seda teemat ma enam ei kommenteeri ja fb vahendusel vaidlustesse ei lasku.

Aitäh, Jüri, toetuse eest. Minagi leian, et mudaloopimisel peavad olema piirid ning kindlasti ei tohi valimisvõitluses rünnata  lapsi. Meil kõigil on lapsed ja ma arvan, et nõustute minuga, kui ütlen, et meie lapsed on meile kõige kallimad inimesed siin maailmas. On olnud väga kurb kuulda, et tuntud sotsiaaldemokraadi rünnaku alla on sattunud ka teisi peresid.

Pildil pikalt Kirumpää linnusega tegelenud Jüri huvilistele linnuses ajaloost rääkimas.