teisipäev, 14. november 2017

Kes oli tšikk, keda Taavi Rõivas ahistas?

Siiani pole eriti räägitud sellest, kes oli see naine, keda poliitik ja ekspeaminister Taavi Rõivas Malaisia reisil ahistas ja kelle pärast ta pidi Riigikogu aseesimehe ametikoha maha panema.

Ajakirjanduses on vihjatud, et see tšikk oli Kadi Metsmaa, kes oli äridelegatsiooni koosseisus kui ettevõtte BrightSpark esindaja.

Kadi Metsmaa andis aga teada, et tema polnud see isik, keda endine peaminister ja Riigikogu aseesimees Taavi Rõivas Eesti delegatsiooni Malaisia visiidi ajal peol käperdas.

Kadi märkis, et tahaks ise ka väga teada, kes see isik oli. „Aga kuna mind ei olnud sellel üritusel ja pärast ei tulnud see ametlikel üritustel jutuks, siis ma kahjuks ei oska rohkem oletada,” ütles Kadi Metsmaa. Tema väitel ei osalenud meedias kirjeldatud isik muudel delegatsiooni üritustel, ainult sellel kurikuulsal basseinipeol.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Millest me järeldame, et Luisa pole vägivaldne? Lihtsalt infoks olgu märgitud, et Luisa isa, härra Ü. Värk on kriminaalkorras karistatud just vägivalla kuritöö eest (väljapressimine ja füüsiline väärkohtlemine). Ja nagu ütleb vanarahvas- ega käbi kännust kaugele kuku.

Anonüümne ütles ...

Selle kiusatuse välimus lausa karjub, et Taavike oli ikka väga täis.

Quasimodo ütles ...

Väga armas tüdruk. Ka ilus.
Samas Taavit pole mingi sarmiga küll õnnistatud. TTV-s teadis Martin Helme, et T. Rõivas põeb inetu mehe sündroomi!

Anonüümne ütles ...

Nali selles, et süüdistate valet naist. See naine pole taaviga kuiagi seotud. Järjekordne laimukampaania...

Anonüümne ütles ...

Mõelge nüüd loogiliselt,kas Kadi Metsmaa saaks teisiti vastata?See loomulik et ta ütleb et "mina see polnud."Lihtsalt sogataks vett.