esmaspäev, 4. detsember 2017

Helmel on õigus: Eestis tuleks kehtestada abordikeeld

Väljavõte Delfi veebist.

Eestis tuleks kehtestada abordikeeld. See on siis lõpetada selline konveieril abortide tegemine, nagu see praegu toimub.

Ok, Eestis on abortide tegemine küll langenud, aga peamiselt seetõttu, et langenud on üldse rasestumine ja sündivus, sest ühiskond vananeb ja noori, viljakas eas naisi jääb üha vähemaks. Aga aborteeritakse endiselt kolmandik lastest, mida on lubamatult palju.

Eestis võiks kehtida sama süsteem, mis Poolas, et lubatud on abordid tervise näidustustel, mis moodustab Poolas 1-2 protsenti rasedustest. Umbes sama oleks see ka Eestis, ehk siis katkestatakse 3 protsenti, mitte 30 protsenti rasedustest.

Parandage mind, aga Eestis tehakse aborte liiga kergekäeliselt ja seda kasutatakse sisuliselt kui rasedusvastast vahendit. Väga julma rasedusvastast vahendit. Mida naised teevad oma meeste seljataga, nö „käivad ära koolitusel”. Mis aga jätab naistele hingehaavad kogu eluks - sellest paraku ühiskonnas ei räägita. Abort mõjub naisele samamoodi nagu missioonil käimine meestele. Helmel on õigus - tegemist on loote hukkamisega ja seda tuleks teha väga läbimõeldult ja ettevaatlikult, mitte konveieri meetodil nagu see praegu toimub.

Kui ema last ei soovi, näiteks majanduslikel põhjustel, siis saab lapse ära anda. Lapsendamist soovivaid peresid on Eestis väga palju. Suhtumine peaks olema selline, et lapse sünd pole maailma lõpp.

Rasestumine ja laps on ju lõpuks looduse kingitus, mitte mingi rämps, mille võib igaüks soovi korral prügikasti visata. Eriti, kui me räägime eestlaste demograafilisest katastroofist.

Ja last but not least - need, kes iga hinna eest tahavad aborti teha, saavad seda teha oma raha eest kusagil mujal, selleks on võimalused olemas ja selleks ei pea Eesti ühiskonda ja haigekassat kurnama.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oh jah, tundub, et EKRE on otsustanud oma valijaskonna hulgast elimineerida kõik naised. Paar aastat tagasi õnnestus neil välja vihastada noorepoolsete naiste elektoraat oma jutuga, kuidas 27-aastane lastetu naine olla kõndiv iibeprobleem ja nüüd siis abordikeelu jutuga kogu ülejäänud naissugu takkapihta.

No ok, kui pole vaja, ega siis ei hääleta...

Anonüümne ütles ...

Eelmisele, aga meil ju ongi iibeprobleem, aastaks 2060 on Eestis inimesi vaid 1,1 miljonit alles ja neistki 400 000 venelased. Oled pime, et probleemi ei näe ja seda ka, et abort ongi ju mõrv? Tapetakse abitu inimene.