reede, 5. jaanuar 2018

Inno ja Irja tähistaeva horoskoop 2018. aastaks (absoluutselt täpne!)


Keda huvitab mingi Mangi horoskoop? Kindlasti täielik möga. Tunneme kaasa vaesele Mallukale, et ta nüüd niisuguse s... sisse on sattunud. Lugege parem Inno ja Irja tähistaeva horoskoopi. Meie, kelle perekonnanimigi astroloogilistele teadmistele viitab, oleme horoskoopidega kõige paremini kursis :).

Niisiis, mida toob algav 2018. aasta kaheteistkümnele tähemärgile?

Veevalaja. Sinuga juhtub sel aastal kindlasti kidagi head, suure tõenäosusega õpid juurde mõne uue oskuse, millega teenid tulevikus miljoneid. Hoidu ainult kurjade vanamuttide eest. Kui mõnd vanamutti näed, siis mine igaks juhuks teisele poole teed. Sulle toovad õnne punastes pükstes mehed. Aasta soovitus: liitu mõne erakonnaga.

Kalad. Vaata välja liikudes kindlasti iga natukese aja tagant selja taha, sest on reaalne oht, et sind võidakse rünnata. Kõige parem, kui liigud mööda kõrvaltänavaid. Peaksid hoiduma homode ja pagulaste eest. Õnne toovad sulle luuletajad (ainult mitte homoluuletajad). Aasta soovitus: saada oma tööandja perse (siis võib kõik halb heaks pöörata).

Jäär. Oled saatuse soosik ja kõik läheb hästi. Ära ainult liiga palju nina noki ja ühe koha peal tammu. Hoidu ülekaaluliste poliitikute eest. Sulle toovad õnne McDonaldsi hamburgerid. Aasta soovitus: koli välismaale.

Sõnn. Oled, nagu ikka, kõige targem, ilusam ja toredam. Kõik õnnestub, ilma et sa isegi selle nimel pingutama peaksid. Hoidu ainult paksude vanamuttide eest. Sulle toovad õnne linnud ja lennukid (ehk kõik, mis lendab). Aasta soovitus: jää selliseks nagu oled (maailma kõige targemaks, ilusamaks ja toredamaks).

Kaksikud. On reaalne oht, et pingutad üle. Seepärast istu rahulikult maha ja mõtle, mida sa elult TEGELIKULT tahad. Siis liigu selles suunas. Ja hoidu õlistest kohtadest, sest just seal võib sind tabada ebaõnn. Sulle toovad õnne välismaalt saabuvad postisaadetised. Aasta soovitus: liitu mõne kogudusega.

Vähk. Võid leida suure armastuse, kui oled valmis lahti laskma minevikust. Kui mitte, siis jääd elu lõpuni üksikuks. Hoidu alkoholist. On reaalne oht, et sõidad purjus peaga ja jääd politseile vahele. Sulle toovad õnne pikad tumedate juustega mehed. Aasta soovitus: mine igal õhtul hiljemalt kella üheksa ajal magama.

Lõvi. Üldiselt läheb kõik perse. Kõige parem, kui istud terve aasta kodus nelja seina vahel, veel parem, kui voodi all. Kui pead tingimata väljas käima, siis tee seda öösiti. Sind võidakse paljaks varastada. Hoidu valgeid kingi kandvaste meeste eest. Sulle toovad õnne lilliputid. Aasta soovitus: osta loteriipilet ja hakka käima bikram joogas (siis võib kõik halb heaks pöörata).

Neitsi. On reaalne oht, et liialdad seksiga ning sinust võib saada mõne svingerite klubi liige. Kui oled üksik, siis leiad endale suure tõenäosusega seksihullu kaaslase, kellega sa ei jõua sammu pidada. Kui oled suhtes, siis muutub su kaasa üleöö seksihulluks. Sul on võimalik seda ära hoida ja leida endale normaalne elukaaslane, kui paned igal öösel padja alla ühe oma kinga ja magad selle peal. Sulle toovad õnne kõik naised, kelle nimi algab tähega E. Aasta soovitus: hakka pidama blogi.

Kaalud. Lähed suure tõenäosusega peast segi ja satud hullumajja. Sul on seda võimalik ära hoida ainult siis, kui loed mõne eriti paksu raamatu (vähemalt 500 lk) kaanest kaaneni läbi. Ja seejärel tagurpidi läbi. Hoidu paksude naiste eest. Ära tereta mehi kättpidi. Sulle toovad õnne äravisatud kuused (kogu neid seepärast kokku nii palju kui saad ja lükka oma voodi alla). Aasta soovitus: hakka kandma stringe.

Skorpion. Kui sa ette ei vaata, siis võid kaotada oma vabaduse. Sattuda näiteks vanglasse või muusse kinnisesse kohta. Sul on võimalik seda ära hoida, kui räägid tasase häälega ja lähed igal õhtul hiljemalt enne kella ühtteist magama. Hoidu kääride, nugade ja muude terariistade eest, võimalusel viska nad kõik minema ja asenda mängu omadega. Sulle toovad õnne vanamutid. Ürita neid igal võimalusel kallistada. Aasta soovitus: õpi mängima mõnd muusikariista.

Ambur. Kui sa ette ei vaata, siis võid end surnuks naerda. Hoidu seepärast komöödiafilmide ja kõige muu naljaka eest. Käi võimalusel igal matusel, millest kuuleb, sest võid seal rikastuda. Hoidu vanade meeste eest või sikuta neid omale hea õnne toomiseks habemest. Sulle toovad õnne lutikad. Aasta soovitus: saada oma elukaaslane perse (kui perse ei taha saata, siis anna lihtsalt jalaga perse).

Kaljukits. Sulle võib sel aastal saada saatuslikuks kõva lärm või paha hais. Eriti ohtlik on sulle see, kui keegi hästi kõvasti peeretab. Siis pead kohe vähemalt 20 kilomeetri kaugusele jooksma. Hoidu välismaale reisimise eest, võid seal kaduma minna või mõne olulise asja ära kaotada. Sulle toovad õnne heleda peaga naised. Aasta soovitus: mine Portugali Eurovisioonile.

9 kommentaari:

Pipar ütles ...

Parim horoskoop mida ma senini lugenud olenud :)

Irja ütles ...

Ma tänan :) Kaalumisel on ka regulaarne horoskoobi avaldamine :)

Anonüümne ütles ...

Kusjuures peaks tõesti sel aastal mingit muusikariista mängima õppima, täitsa ok soovitus.

Anonüümne ütles ...

nn. sodiaagis on tegelikult 13 tähtkuju, järelikult need nn. horoskoobid on puhas sitt. teie oma kaasa arvatud :DD

Anonüümne ütles ...

Heheheheee, kaljukitse horoskoop on parim, päris täpselt tõesti.

Anonüümne ütles ...

Tublid !

Irja ütles ...

Täname ja kaalume regulaarse horoskoobi avaldamist. Praegu arutame, kas see peaks hakkama ilmuma igal nädalal (nagu näiteks Avesta oma Naistelehes) või korra kuus. Mida teie arvate?

Anonüümne ütles ...

iga päev ikka nagu igas korralikus päevalehes :P

Anonüümne ütles ...

Horoskoobid on nagu Eesti riigikassa kuhu juurde ei tule midagi ja piskuga tuleb ära elada.Kui keegi saab midagi juurde siis seda teise arvelt ja vastavalt ka õnn tuleb teise inimese õnnetuse arvelt.Ja kui keegi on õnnelik uues armusuhtes siis keegi pidi oma elukaaslasest loobuma jne..Reaalselt horoskoop isegi toimiks aga seda ei ole inimkonnale vaja ja just sellepärast on see teadlikult keeratud nihkesse juba sajandeid tagasi.Astronoomiline reaalne teadus liikus vaid suguvõsade kaudu ega ole eales leidnud avaliku kajastamist.Kõige lihtsam on sellisest tänapäeva pettusest aru saada kui loete ennustusi ajas tagasi.Ise pakuksingi just algridades kirjeldust ja tuua selline "astronoomiline abimees" välja hoopis huumori valdkonnas. :)