reede, 5. jaanuar 2018

Kas Toomas Lepp viskas Urmas Otti tõesti telefoniga?

Väljavõte Õhtulehe veebist.

ETV endine töötaja Vahur Kersna andis mõista, et endine peadirektor Toomas Lepp viskas ajakirjanik Urmas Otti telefoniga selle peale, kui Ott oma saate jaoks raha küsis. Selle peale lahkus Ott telemajast.

See legend oli varem üsna palju liikvel ajakirjanike hulgas ja Hispaania juurtega Lepp oli teada-tuntud oma keevalise loomu poolest. Ta olevat ikka virutanud nii ühele kui teisele. Pole samas ime, et Lepp kõike eitab.

Nii et telemajas töötamine pole ohtlik mingi kiirguse pärast - pealegi kaasaja kaamerad enam ei kiirga - vaid kõige suurem oht tervisele on sealsed töötajad. Millegipärast trügivad telesse just agressiivsed tegelased.

Tsiviliseeritud riigis oleks Lepp pandud trellide taha, aga Eestis jääb tal veel õigust ülegi.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Võis visata küll, ei kahtle. Samas paneb täitsa imestama, et sai see Kersna ikkagi saatega hakkama. Viies päev ja Ott pidevalt esikaanel. Lisaks kõik arvamusavaldajad saadet kommenteerimas, et ka ikka menust osa saada. Homme hakkab LP Oti pussitamiselugu uurima lausa :) Ajakirjandus on ikka väga alla käinud peaks ütlema. Nädal aega ratsutama ühe saatetegija ja ühe kümme aastat tagasi surnud inimese laines :) Tase! See kommentaar siis puhtalt kritiseerimaks ette söödetud kondi järajaid. Ise millegi peale ei tule ja nüüd laseme aga. Saade oli ise väga hea ja Ott oli muidugi väga hea. Üsna ainulaadne eksemplar. Ja kuigi olen ise noorem ja tema saateid vaatasid pigem mu vanemad- olen aja jooksul üht teist järgi vaid vaadanud- siis saates oli ikka selliseid lauseid ja mõtteid- ta oleks nagu teadnud elu kohta midagi, mida tavaline inimene ei tea :) Kurb et ta nii vara läks. Oleks ehk läinud õpetama vanemast peast ja oleks meil ka ehk mõnigi päris ajakirjanik kuskiltki välja tulnud. See tase, mis hetkel on Delfi, ÕL, aga juba ka
Postimehel ja Päevalehel... no see on hale lihtsalt.