laupäev, 13. jaanuar 2018

Meditsiini- ja sotsiaaltöötajad tuleks esmajärjekorras ära vaktsineerida



Eestis on läinud lahti hirmus kisa vastsündinute ümber, keda tahetakse hakata kohustuslikus korras vaktsineerima. Selle kampaania taga on meditsiinitöötajad. Samas on pooled meditsiinitöötajad ise vaktsineerimata.

Sama puudutab ka muid asju: meditsiinitöötajad ei tohiks olla ülekaalulised, ei tohiks tarvitada alkoholi ega suitsetada. Neil peaks olema kõrgemad standardid ja nad peaks näitama eeskuju. Tegelikkus on suisa hirmuäratav: väga paljud meditsiinitöötajad on mitte ainult alkohoolikud, vaid suisa narkomaanid, ülekaalulised, ning haisevad suitsu järele, ja sellele kõigele vaadatakse läbi sõrmede. Ning siis tagatipuks aevastavad, tatistavad ja rögastavad oma umbsetes kabinettides. Haiglad ja meditsiiniasutused on kohad, kus inimesed, kaasa arvatud vastsündinud ja väiksed lapsed saavad oma nakkused. Ning siis lahendusena surutakse peale laste vaktsineerimist, samas kui täiskasvanud käituvad ise vastutustundetult.

Soomes hakatakse alates märtsikuust KÕIKI meditsiini- ja sotsiaaltöötajaid kohustuslikus korras vaktsineerima. Aeg oleks seda teha ka Eestis.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Linki, ruttu!
Tundub, et peab jalga laskma siit ikkagi.