neljapäev, 4. jaanuar 2018

Näedsa, horoskoobid on lausa eraldi maksu alla pandud - aga Inno annab tasuta head nõu

Väljavõte Delfi veebist.

Pole midagi öelda, horoskoobid on lausa nii kõva asi, et nende lugemine on eraldi maksu alla pandud. Vaat siis! Mihuke valuuta.

Inno annab aga head nõu ja seda täiesti tasuta: saab mis saab, aga ükskord surete ära niikuinii! Vat nii! Ja NB! Raha kanda pole vaja!

Khmmm. Peaks ka vist horoskoobi-meistriks hakkama. Sellega elab lahedasti ära. Kunagi kirjutasin ühele lehele horoskoope ja täitsa loetavad olid. Mõni lugeja rääkis, et ainult horoskoobi pärast ostabki lehte. :) Mingi hetk lõpetasin ära, sest süümepiinad hakkasid vaevama - mõni lausa tunnistas, et sättis oma elu horoskoobi järgi - mõtlesin, et ohh õudust, mina vaatan lakke ja panen midagi kirja ning see mõjutab tuhandeid inimesi, kes selle järgi oma elu seavad. Lõpuks ma ei suutnud enam. Aga horoskoop ilmus edasi, seda tegi üks teine loomingulise soonega inimene, kelle valulävi oli veidi kõrgem.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Pole vaja kellelgi raha raisata ega Mangi horoskoopi osta, sest alati panevad lahked inimesed horoskoobi tasuta netti üles :) Soovitan silma peal hoida Delfi Naisteka Sodiaagi nurgakesel ja Perekoolil ning erinevatel blogidel (panna google otsingusse).

Kuigi sel aastal moded kustutavad väga kiiresti Delfi Naistekast vastavad abipalved ära, aga küll nemadki väsivad ühel hetkel ja kõik oma horoskoobi loetud saavad. Varasematel aastatel moded nii ärksad pole olnud, kuid ilmselt karmid käsud kätte antud ja ikkagi hea rahaots Delfile.

Miks loetakse horoskoope? Turvatunde puudumise tõttu. Inimesed loodavad tekitada näilist turvatunnet oma tulevikku, lugedes kuidas nad leiavad armastuse või saavad palju raha vms.