esmaspäev, 8. jaanuar 2018

Vaat siis, kuhu läheb idufirmade raha - narkosse ja seksi!

Väljavõte Postimehe veebist.

Ma olen aeg-ajalt soigunud, et raha ei tee inimest õnnelikuks. Sellele on kirjutatud kommentaariks, et ma pole siiras.

Tegelikult olen küll. Ma olen lähedalt näinud seda elu, kus on palju raha ja noh, ma ei soovitaks seda kellelegi. Endale ammugi mitte. Ma võin saladuskatte all öelda - seal pole midagi ilusat. Vähesed suudavad suure raha juures endiseks, see on inimeseks jääda. 99 protsenti pöörab ära, läheb täiesti peast segi.

Eestis kangesti ihaletakse seda, kuna Eestis on kõiksugu narko ja alko au sees, arvamusliidrite hulgas on paljud alkaššid ja padunarkarid, aga tegelikult on see enese hävitamine. Vaadake, kui paljude Riigikogu liikmete nahk läigib - see on ohtra narko panemise tunnus. See on väga kole, mis on Eesti nn eliidi taustal. Mis elu elatakse näiteks nende paljukiidetud ja avalikult imetletud idufirmade varjus. Ja ma võin saladuskatte all öelda: seda kõike rahastatakse suures osas Eestis riigieelarvest! Seda prassimist. See, mis Taavi Rõivase & Co puhul välja tuli, on jäämäe veepealne osa.

Aga noh, eks Eesti vanasõna ütleb, et pill tuleb pika ilu peale. Kui aus olla, siis mina seda tunnistada ja vaadata ei taha, mis lõpuks saama hakkab. Mujalt maailmast on selleks koledaid näiteid piisavalt palju.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Selle teooria järgi peaks siis jõukas Skandinaavias elu ikka täiesti pekkis olema... Tegelikult on ikkagi vaesus jätkuvalt pahe, mille on tinginud laiskus ja lollus.