neljapäev, 15. veebruar 2018

Eestis on tekkinud massiivne lastevastane liikumine, mis on väikerahvale hukatuslik

Paljud feministid on laste-vastased, väljavõte Delfi veebist.

See pole saladus, et kaasaja feministid on laste-vastased. Enamasti on nad kõrgelt haritud, töötavad juhtivatel kohtadel ja on ühiskonnas väga mõjukad. See on nii mujal arenenud riikides kui ka Eestis.

Mujal maailmas on see isegi mõistetav, sest soov on rahvaarvu kiiresti alla viia, et säästa maailma inimeste massilise paljunemisega seotud huku eest. Kui majanduses on töökäsi juurde vaja, enamasti lihtsamate tööde peale, siis veetakse need lihtsalt sisse. See on nii olnud juba aastakümneid ja jätkub üha kiiremas tempos. Süüria sõjapõgenikke kutsus Saksamaa kantsler Angela Merkel esialgu kõiki Saksamaale. Pole saladus, et ka Euroopa Liidu laienemine võeti ette selleks, et vanad liikmesriigid saaks tööjõudu uutest liikmesriikidest. Ent väikerahvaste, nagu Eesti jaoks on selline trend selgelt hukatuslik. Eesti ongi juba ajudest praktiliselt tühjaks voolanud. Jäänud on vaid need, kelle amet on seotud mõne Eesti jaoks spetsiifilise valdkonnaga nagu keel või poliitika.

Eestis on samuti tunda väga suurt ja üha paisuvat laste-vastasust. Isegi paljud need naised, kes on ise sünnitanud ja kel on endal lapsed, teevad oma otsustes kõik selleks, et enam lapsi ei sünniks. See on üks põhjusi, miks Eestis on iive negatiivne - naised ja ka paljud mehed võitlevad ise sündide vastu.

Eesti jaoks on tähtis, et eestlasi sünniks võimalikult palju, aga rahvusvaheliselt on raske põhjendada Eesti rahva säilitamise vajadust, kuna seda seostatakse automaatselt natsismiga. Seetõttu taheti ja tahetakse jätkuvalt muuta Eesti põhiseaduse sõnastust, kus on seatud eesmärgiks ühe rahva säilitamine. Rahvusmeelset Eesti hümni ei soovita enam esitada. Euroopa Liidus on juba võetud kasutusele uus rahvuse nimetus - eurooplane ning Euroopast Eestit juhtima pandud juhid propageerivad seda kultuuri.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ühte napakat nimetad sa massiivsuseks? Muide, preili N.K. on puhastverd juut, nii et eestlaste seisukohte ta nagunii ei saa esindada.

Anonüümne ütles ...

mis asja, ära loe neid haigeid jutte ja suhtle elutervete inimestega. Kuulge ja teie laste vanuse juures, oleks teil kolmas põnn igati tark otsus. Mõlemad olete kodused ja aega lapsi kadvatada. Irja hakkaks saama miinimum vh ja kolme lapse peretoetusega kokku 1000 eur kuus ja seda 18 kuud järjest. Sealt edasi jääb lastele 500 kuus. Teete taaskasutust ja tarbite mõistlikult.

Anonüümne ütles ...

Kui kumbki tööl ei käi, on 500 EUR kolme lapse jaoks ikka vähe ju.

Anonüümne ütles ...

Eestlaste lastesaamise ind sai löögi omandireformiga, kui tuhanded kodanikud muudeti sundüürnikeks.Mis lapsi sa veel sellises alandavas ja ebakindlas seisundis teed?

Anonüümne ütles ...

Anonüümne Anonüümne ütles ...
Eestlaste lastesaamise ind sai löögi omandireformiga, kui tuhanded kodanikud muudeti sundüürnikeks.Mis lapsi sa veel sellises alandavas ja ebakindlas seisundis teed?

16. veebruar 2018 21:46


Vanavanemate elu hävitamise eest, eluaegse psühhotrauma eest, ei anna andeks, see pole riik, kuhu lapsed tulevad.












































Anonüümne ütles ...

Kõige hullem on see, te keegi ei tunnista oma vigu, mida tehti oma rahvale, mõni ime kui "majanduseksperdid" on ajaloolased ja riigikogu saadikud igat sorti klounid.