laupäev, 10. märts 2018

APPPPPPIIIIIII!!! SEE on Reformierakonna esimehe kandidaat?

Väljavõte Delfi veebist.

„Mu mees teeb väga palju üllatusi,” rääkis Reformierakonna juhiks kandideeriv Kaja Kallas Kroonikale. „Hetkel kohe meenub spaakülastus koos lastega, mille olime ammu kokku leppinud. Mul olid tihedad tööpäevad, mistõttu unustasin endale hoolitsused kirja panna. Lihtsalt polnud aega sellega tegeleda. Kui me kohale jõudsime, selgus, et Arvo oli selle eest hoolitsenud.”

APPPPPIIIIII. Selline on siis Reformierakonna juhi kandidaat. Huvitav, kui paljudel tavalistel inimestel on raha spaas käia ja endale „hoolitsusi kirja panna”.  Puuetega laste vanemad igatahes saavad sellest ainult unistada. Mis spaa, kui isegi laste mähkmete jaoks ei jagu raha. 

Ja siis tuleb üks Brüsseli tibi ja räägib elegantse hooletusega sellest, kuidas ta omal „hoolitsused” kirja panna unustas, aga õnneks mees ei unustanud ja ta sai neis ikka ära käia. 

Tule Ansip appi! Einoh, tõesti, palun tooge Ansip juba kiiremas korras Brüsselist tagasi! See inimene ei sobi Reformierakonna juhiks, tal puudub igasugune reaalsustaju.

Ja ma poleks eales uskunud, et hakkan Ansipit taga igatsema. Aga võta näpust. Armas Andrus, kus sa oled? Siin on kõik vahepeal peast lolliks läinud. Palun tule ruttu tagasi!

P.S. Vasta ka kahele küsitlusele Kohviku paremal küljel: Kas Andrus Ansip peaks Brüsselist tagasi tulema ja ise Reformierakonna juhiks hakkama? Kes sobiks kõige paremini Reformierakonna juhiks?

Inno kommentaar: nii nagu Vilja Kiisler, pean minagi Ansipi kohta öeldud sõnad tagasi võtma. Aga samas: veidi jahtumist kulus ka Ansipile ära.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kaja-beib on on kobeda välimusega aga poliitikuna on ta liiga rumal, korrates alati seda, mida temalt oodatakse. Kaua see eliidi reformipartei ei püsi!

Anonüümne ütles ...

Ja teebki palju üllatusi, ühe suure üllatuse teeb sellele naiivitarile põlle alla ka ja siis läheb neil kõik nii nagu kõigil siin Eestis läheb.

Peaks ka hoolitsuse kirja panema, aga millise ää?

Anonüümne ütles ...

...ja mis asja sa esimene kirjutasid, kobeda välimusega? Just mõtlesin, et need spaa-hoolitsused on küll mööda külgi maha lastud joosta. Vaata palun viimaseid pilte temast, kaabu peas mammi. Üldisemas plaanis huvitab miks paljud värskelt 40 saanud naised juukaed maha lõikavad ja kaabu pähe topivad? See pole ju veel mingi vanus, ärge mammistuge palun nii vara.

https://www.pilguheit.ee/article/142917686/video-kaja-kallas-tonis-koivuga-lepingu-lopetamine-oli-aus-koigi-suhtes

Anonüümne ütles ...

Arvestage, et ta elabki ju paralleelmaailmas. Tema töötasu + muud lisad Brüsselis ongi ju sellises suurusjärgus, et SPAd ja hoolitsused ei ole mingi probleem, aega lihtsalt on vähe. Ansip töötab ka Brüsselis ja ka temal on raha selliste asjade jaoks. Tema tagasikutsumine ei aita. Nad ei ole vaesed, nad elavadki lihtsalt esimese Eesti elu.