teisipäev, 27. märts 2018

Lääs jättis kasutamata võimaluse olla koos vene rahvaga

Väljavõte Postimehe veebist.

Miks vene rahvas ei armasta Lääneriike? Sest nad näevad, et Lääneriigid on mestis Putiniga.

Pühapäeval oli Läänel võimalus olla koos vene rahvaga ja kaasa tunda, selle asemel läks kogu aur diplomaatide väljasaatmisele. Käitudes nagu Putin, kes oli pärast põlengut kadunud nagu vits vette. See näitab, et Lääs on oma Putini-vihas jätnud tähelepanuta kõige olulisema - vene rahva. Arvatakse, et venelased on idioodid, mida nad kahtlemata pole.

Seoses Putiniga on Lääs end kahjuks ise nurka värvinud ja värvib üha enam. Ilmselt peab see siis nii minema. Sama lugu oli Saksamaaga, kus Lääs mängis kokku Hitleriga ja ei pandud tähele, mis Saksamaal toimub. Nii nagu jäeti saksa rahvas üksi oma probleemidega, on ka vene rahvas jäetud üksi.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lääs mängis kokku Hitleriga? Lääs aitas Hitleri võimule selle sõna kõige otsesemas mõttes! Need on väga huvitavad nimed, kes 1929. aasta suvel natsidele Wall Streeti seltskonnast raha andsid.
Paraku on tegu faktiga. Uuri, saad targemaks.

Anonüümne ütles ...

Ajude puuderdamine käib, inimesed, palun mõelge selle kehaosaga, mis selleks ettenähtud. Pseudoajalugu, mida propageeritakse võltsteadlaste poolt, kes on kinnimakstud nagu meedia, meditsiin, bisnes, religioon ja poliitikud.
Avage oma silmad, lülitage sisse aju!
Alustuseks fakte Hitlerist, hariduseta, allakäinud prükkar, kes õllekates käis kaklemas, oli 2.02 cm pikk- sai tiivad selga tänu Harvardi ülikooli hallidele kardinalidele.
Kuni aastani 1938 asi toimis perfektselt, saksa majandus sai uue hoo sisse, majandusgeenius, Mein Kamf, see jääb kõik sellesse aega. Minu veetlev leedi, professorite projekt matsiplikast suurilmadaamiks, toimis kuni 1939 vahele tuli föderaalbank- eraäri- isiklikud huvid- Hitler närvihaige hull, räuskab ja jääb sellest lausa lühikeseks 1.75. Küllap väsis ära oma agresiivsusest.
Praegu tõmbame paralleele Putiniga, kes pole ammu sama inimene, vaid malelaua nupuke, jälle professorite projekt, kui palju on erinevaid teisikuid, tsuktsi, töömees, ametnik, kgblane, sportlane, tõbine, abielumees, armuke ja värske isa jne. Vahel kõigist pikem, siis kääbik.
Merkeli suhtumine kohtumistel on lausa varjamatult vaenulik teisikutesse, sest originaal- Putin oli galantne härrasmees, igas seltskonnas domineeris, valdas perfektselt saksa keelt, millega võlus ka Merkelit.

Anonüümne ütles ...

Viimasele, ära rohkem loe, kuppel tundub sõitvat sul.