neljapäev, 17. mai 2018

Eugeenik Katrin Õunap- Eesti oma doktor Mengele



Tartu Ülikooli kliinilise geneetikakeskuse juhataja, professor Katrin Õunap rääkis Postimehele, et ülikallite ravimite ajastul tuleks peresid rohkem mõjutada mitte sünnitama harvikhaigusega lapsi, kes vajaks kogu elu ülikallist ravimit.

Siin ei ole muud öelda, kui et doktor Õunap on Eesti oma Josef Mengele. Pesuehtne nats, sest ka natsid hakkasid omaenda parema äranägemise järgi selekteerima, millised inimesed väärisid elu ja millised mitte. Vähimagi kõrvalekaldega inimesed aeti kõik ahju. See on üks õõvastavamaid peatükke inimkonna ajaloos. Uskumatu, et sellise suhtumisega inimesi leidub tänases Eestis ja veel Eesti meditsiinisüsteemis. Arstide seas, kes on andnud Hippokratese vande. 

Kui hakkame inimesi sedasi sobilikeks ja mittesobilikeks lahterdama, siis kuhu asetame piiri? Äkki jõuame ühel päeval sinna välja, et ei sobi ka prillikandjad, sest prillid on samuti täiendav kulu? Või astmaatikud, sest astmarohtudele kulub raha???

Ja rääkida veel mitte sünnitamata jätma survestamisest? SURVESTAMISEST? Ma olen igati naise kehalise enesemääramise poolt, mis puudutab aborti, aga ka aborti tegema ei tohi mitte kedagi survestada! Mitte iial! Jälk, jälk, jälk. Ma ei ole juba ammu nii vihane olnud, minu meelest peaks see inimene kohemaid lahti lastama. Eesti meditsiinisüsteemis ei tohi olla kohta dr mengeletele.

Soomes räägitakse juba ammu sellest, et IGAL lapsel on õigus elule. IGAL LAPSEL. Kuhu Eesti teel on? Etnilise puhastuse poole?

Ja veel - milline on siis see inimelu HIND. Kes väärib elu? Mis on see SUMMA inimese eluea jooksul, mis on Katrin Õunapi silmis ok tema peale kulutada, et ta elu vääriks? Ka selle summa oleks võinud selles artiklis välja öelda. Allergiarohud on ka üpris kallid ja minul näiteks on polüallergia. Kas ma väärin elu?

Ja kui palju läheks maksma minutaoliste, elu mitte väärivate isendite ekstermineerimine? Ja kuidas seda oleks „finantsiliselt” (Katrin Õunapi väljend) kõige kasumlikum teha? Kui ühel emal on halvad geenid, äkitselt oleks mõistlik ka tema koos veel sündimata lapsega ekstermineerida? Oleks kasumlikum, saaks niiöelda kaks kärbest ühe hoobiga?

Omalt poolt ütlen, et ma olen õnnelik, et mul on selline laps nagu Juulike. Ja ma oleks selle katrin õunapi (kirjutan meelega tema nime väikeste tähtedega, sest ta ei vääri suuri tähti) oleks mind teda mitte sünnitama survestanud, siis ma oleks ta pikema jututa p..e saatnud. Ma loodan, et ka teised inimesed teevad seda.

Ja Katrin Õunap ei ole geneetik, ta on eugeenik. Tõupuhastaja. Kõige põlastusväärsem inimtüüp üldse.

Pildil üks sellistest lastest, kes Eesti Eugeenikakeskuse juhataja Katrin Õunapi hinnangul elu ei vääri. Väike kuueaastane Juulike Hispaania päikese all :) P.S. Meie sellega nõus ei ole ja naudime elu täiel rinnal :)))