neljapäev, 14. juuni 2018

Äärmiselt tähtis! Kohviku üleskutse!! Ära vali idioote uude Riigikokku!!!







Masendav. Kesikud tahavadki lasteaias käimise kohustuslikuks muuta. Ma ikka lootsin, et Reps tegi nalja, kui sellest plaanist rääkis, sest see, mis ta Soome kohta rääkis, et seal käivad lapsed kohustuslikus korras lasteaias ja koduseid lapsi kontrollitakse kord nädalas sots- ja medtöötaja poolt, osutus järele kontrollimisel täielikuks valeks. Ma siis mõtlesin, et no vast ikka tegi nalja, sest nii lolli mõtte peale annab ikka tulla, et kolmeaastased vägisi lasteaeda suruda. Aga näe, täna loen Lõunaeestlasest, et Repsil kindel plaan see mõte ikkagi teoks teha. Reps hakkab nüüd koos teiste hullude aktivistidega välja töötama plaani, kuidas 3-7-aastased vägisi lasteaeda saata ja kuidas seda kõike korraldada.

Kui nüüd lõpuni aus olla, siis lasteaedade kohustuslikuks muutumine ei ole tegelikult Repsi süü. Tema on lihtsalt nii loll, et ta ei tea paremini. Tema ajukäärdude vahel vilistab tuul ning see, et ta kunagi Eesti Vabariigi presidendi kandidaat oli, on ilmselt Eesti ajaloo suurim ja ühtlasi kõige kurvem nali. Idioodilt ongi raske teistsugust käitumist oodata. Idioot käitub nagu idioot. Süüdi on see, kes sellise idioodi poliitikasse tõi. Savisaar.

Kuidas Savisaar idioodid poliitikasse tõi ja mis on selle kurb tagajärg Eesti riigile, loe edasi minu Lõunaeestlase päevikust. Ja mis peamine - meil kõigil on võimalus anda oma panus selleks, et Savisaare poolt tippsaapalakkujateks edutatud idioodid enam uude Riigikokku ei pääseks. Ära vali Keskerakonda ja sa pääsed idiootidest ja uutest idiootsetest seadustest! 

Pildil Savisaar. Pilt wikist. Ta on ise tark mees, aga ta tõi ididoodid poliitikasse ja ühel hetkel võtsid idioodid temalt võimu käest ära ja hakkasid Eesti riiki juhtima. Sinul on võimalus idiootidelt võim käest võtta! 

2 kommentaari:

mahlapress ütles ...

Loll või mitte, aga Reps on suutnud erinevatest koolidest endale 4 cum laudet välja ajada: https://et.wikipedia.org/wiki/Mailis_Reps

Anonüümne ütles ...

aga olete te etsiga rääkind kuidas etkaril päriselt läheb