esmaspäev, 23. juuli 2018

Kas Palo lendas Saare solvamise pärast? Sotside häbiväärne misogüünsus




Täna tuli nagu välk selgest taevast teade selle kohta, et Urve Palo lahkub poliitikast ja paneb ministriameti maha. Mis on täielik üllatus, sest veel kuskil nädal aega tagasi oli Palo väga sõiduvees ja soovitas Ossinoski kohta ihaldaval Indrek Saarel EKRE esimeheks kandideerida.

Minu feministlik vaist ütleb selle peale seda, et Palo lihtsalt puksiti erakonnast välja, kuna tema, NAINE, julges solvata MEEST. Mis on ju arhailisi mõttemaailmaga Eesti ühiskonnas kõige suurem surmapatt. Kui naine solvab meest. Ja näitab talle tema koha kätte. Siis tuleb see naine kõige kiiremas korras selle postamendi pealt, kuhu ta on ennast upitanud, alla tirida ja kas risti lüüa või pagendusse saata. Kuna Palo ilmselt oma ristilöömist ei tahtnud (ja Saar ta ilmselt risti löönud oleks), siis läks ta ise vabatahtlikult (loe: sunniviisiliselt) pagendusse.

Ja seda tegid sotsiaaldemokraadid. Kes ise igal võimalusel deklareerivad, kuidas nad naisi toetavad ja edutavad. Nüüd julges üks nende erakonna naine nende erakonna meest natukesekene arvustada ja lendas kohe plärtsti tänavale. Selline naiste toetamine ja edutamine siis sotside juures. Ehe EKRE, kui meenutada, kuidas sealt lendas samamoodi, plärtsti, välja Helmedega konflikti läinud Maria Kaljuste.

Tahate, ma ennustan, mis saab järgmiseks? Järgmiseks saab mein führer Indrek Saar sotside esimeheks. Esimene vaenlane on kõrvaldatud, kes on järgmine? Saar ilmselt juba teab.

Urvele aga edu! Nii misogüünses erakonnas nagu Eesti sotsiaaldemokraadid ei olegi mõtet tolkneda.

Piltidel Indrek Saar (vasakul) ja Urve Palo (paremal). Võitluses mees - naine jäi taaskord alla naine. Kujutised Wikipediast.

Kommentaare ei ole: