pühapäev, 7. oktoober 2018

Ernitsate sõnasõda - kas Eestis kasvab peale uus Pavlik Morozovite põlvkond?

Tütar teeb isa avalikult maatasa, Delfi veebist.

Tänane olukord Eestis meenutab nõuka aja algust, mil oma aja kangelane oli Pavlik Morozov, noormees, kes andis üles oma isa, kes hukkamisele saadeti.

Uued Morozovid on üllatuslikult välja ilmunud, kes on valmis oma vanemad pihuks ja põrmuks tegema. Aeg on samuti sarnane, kus noorte hulgas tehakse kõva ideoloogilist ajupesu.

Huvitav, millega see ükskord lõppeb?

Taustaks olgu lisatud, et Pavlik Morozovi puhul tuli hiljem välja, et isa vastu sõna võtma ässitas armukade ema. Huvitav, kas Ernitsate puhul on sama asjaga tegemist?

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kõik muutub http://epl.delfi.ee/news/eesti/kirjandus-pidi-drooniehitajatele-tee-vabaks-tegema-pelgulinna-gumnaasium-suretab-raamatukogu-valja?id=83923995 raamatukogule jalaga pesse.

Anonüümne ütles ...

Sealt õhkub mingit sügavamat trotsi isa vastu... Kui tütar austaks, armastaks oma isa, poleks ta teda avalikkuse ette häbistama roninud.
Minu austus rahvuslastest vanavanemate vastu on nii suur, et isegi teisest rahvusest kaaslased oleks meie suguvõsas lubamatu, üks noorema geneka esindaja meil, ongi seetõttu põlu all. Keegi meist ei halvustaks vanemaid avalikult.

Anonüümne ütles ...

Isade mäss, kommentaarid on paremad kui artikkel ise, https://www.ohtuleht.ee/900873/kommentaarid

Anonüümne ütles ...

Pamela Ernits mürab.