reede, 16. november 2018

Kas kardetakse sõda? Uus USA suursaadik keeldus Eestisse tulemast

USA president Donald Trump pakkus uueks suursaadikuks Eestisse Mira Ricardeli, kes keeldus tulemast. Väljavõte businessinsider.com veebist.

Sellest on juba neli kuud möödas, kui USA suursaadik James D. Melville, Jr. ootamatult Eestist lahkus, põhjendades seda Trumpi poliitikaga.

Aga kas see oli ikka Trumpi poliitika?

Tavaliselt on Eesti olnud koht, kus saadikud tahavad olla ja kuhu leitakse kohe uus inimene. Nüüd on midagi muutunud - keegi ei taha (või ei julge???) enam Eestisse tulle.

Trump pakkus Eesti suursaadiku kohta endisele Valge Maja julgeolekunõunikule Mira Ricardelile, kes aga kohe keeldus, nagu kirjutavad USA allikad.

Miks keegi Eestisse tulla ei taha? Kas kardetakse lähenevat sõda? USA Kongressi raport igatahes maalib Eesti olukorrast väga musta pildi.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hah. Subjekt ilmselt lihtsalt teab, et Eesti politikute seas ei ole Trump teab mis populaarne ja see va suursaadikutöö ei pruugi kõige sellest asjalust tuleneva tõttu oma palka väärt olla.

Eelmisele ütles ...

EKRElaste hulgas on Trump vägagi pop, nii et moodustati isegi toetusgrupp.
Jääme siis ootele, millal Helmed võimule pääsevad ja tegusa Donaldi käsilased siia vabatahtlikult missioonile tulevad.

Anonüümne ütles ...

varsti küsib artemi trotsky palju teile makstakse paniköörid?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=798218590540527&set=a.167962593566133&type=3&theater

aga nali naljaks, meil on veel sõnavabadus niiet pange edasi ja kui keegi teid veel kiusama tuleb võtke korolevist eeskuju https://www.facebook.com/zuzuizmailova/posts/10217583544970384