neljapäev, 27. detsember 2018

Teine jõulupüha

Teine jõulupüha möödus meil mõnusas, rahulikus meeleolus, nagu ka jõululaupäev ja esimene jõulupüha. Ainult Roosi oli hommikul natuke pettunud, et jõuluvana täna midagi kuuse alla polnud toonud. Tal nimelt oli vahepeal uus soov tekkinud - Rapuntseli nukk :D Selge, jõuluvana paneb järgmiseks korraks kõrva taha!

Inno käis poes ja tõi meile jälle head-paremat süüa. Kala nagu eriti ei tahtnud, sõime jälle veiseliha ja näksisime kõrvale verivorste (mina gluteenivabu, Rannarootsi omi). Juuli sõi samuti isuga verivorste, aga ma olen üsna kindel, et talle maitses rohkem juurde serveeritud pohlamoos. Ta on meil ju, nagu te teate, suur magusasõber. Roosi krimpsutas aga verivorstide peale nina ja eelistas nende asemel e-vabu lihaviinereid.

Kuna me Roosiga täna välja minna ei viitsinud, siis tõime endale ämbriga lund tuppa ja viisime Roosi nukud lumevanni. Pildusime Innot lumega, kui ta poest tagasi tuli. Joonistasime. Vaatasime Soome televisioonist lahedaid lastefilme ja olime muidu ägedad. Roosi üritas endale vildikatega makeup'i teha ja nägi pärast seda välja nagu väike härjapõlvlane. Tahtsin tast pilti teha, aga ta pesi enne oma sõjamaalingu maha kui ma seda teha jõudsin.

Nüüd ootame, et Katariina kohvik homme hommikul lahti tehtaks. Jyväshyvä küpsised on täitsa head, aga Katariina saiakesi nad ikka ei asenda.

Õhtul olid kõik jube väsinud. Kõigepealt läks magama Inno, siis Juuli ja lõpuks kustus ära marakratt Roosi. Nüüd kõik norisevad. Lähen ka ära magama. Vaatame, mis homne päev toob :)