laupäev, 9. veebruar 2019

Kes on Agris Repšsi uus abikaasa Ruta?

Agrise uus kaasa peegeldub tema prillidelt, kujutis Facebookist.

Agris Repšsi (44) uuest elukaaslasest Rutast (36) pole rohkem olnud infot, kui see, et mees käis temaga Kuubal mesinädalaid veetmas ja abikaasa pilt peegeldub tema päikseprillidelt.

Agrise ja Rutaga pole keegi rääkinud.

Mailis Repsi jutu järgi tekkis Agrisele uus naine juba eelmise, 2018. aasta suvel. Sellele vaatamata oli Mailis nüüd šokeeritud, kui sai teatavaks, et Agris on Kuubal mesinädalaid veetmas.

Meedia andmetel on Agrise uus elukaaslane Rūta Duntava, kes on sündinud 1982. aastal (36-aastane), kes on ühe lapse ema  ja kellest Facebookis on selline pilt (Agrise küljel Facebookis on alates 2018. aasta oktoobrist samasugune pilt Riia vaatega):


Ruta pani Facebooki üles pildi koos Agrisega, aga see on nüüd maha võetud:

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vanad "head" Tähismaad jälle teiste inimeste mustas pesus sonkimas. Sea-aasta, muidugi. Paistab, et ikka kole igav see teie tegevusetu väikelinnaelu, voodist vetsu, välisuksest toidupoeni ja tagasi. Ingrid vähemalt teenib klatši ja kõmuga raha ja ilmselgelt järjest rohkem, aga teie teete seda lihtsalt räpasest uudishimust. Nagu ehtsad külaklatšimoorid.

Fänn ütles ...

Rahvast ju selline kollane temaatika huvitab ja kuni peameediast kõike teada ei saa, siis on kohviku lisateave igati omal kohal.
Tänuväärne on ka sõltumatu info poliitika telgitagustest.

Anonüümne ütles ...

Agrise maitse läbi aastate mulle täiesti aru saamatu, aga pole minu asi...