kolmapäev, 27. märts 2019

Kus me siis nüüd pesitseme?



Nõndaks, amigos :D Inno on väga tublisti sõitnud ja me oleme jõudnud Espagna'sse! Täpsemalt Katalooniasse!! Juhhei!!! Ilm on siin küll tiba jahedavõitu, täna on 16 kraadi ja homme tuleb ainult 15, nii et brrr. Aga no pole hullu, teil seal Eestis on veel külmem :D Vabandust, ei tahtnud hoobelda :D

Jõudsime kella kuue ajal pärast prantsuse džungli läbimist kohale. Inno oli väga vihane, sest pidi iga nuka taga teemaksu maksma, isegi enne Hispaania piiri rebiti tal veel taskust 24 eurot välja. Aga noh, ok, vähemasti pääsesime sest põrgust :D Hispaanias on palju madalamad teemaksud, ainult kaks euri.

Aga sellises kohas (ülal pildil) me siis nüüd järgmised kaks päeva ööbimegi :) Majaperemees Roger elab teisel korral ja tal on väga tore koer, keda ta iseloomustas kui üht „tüüpilist kataloonia koera.” Elamine on väga mõnus ja mugav ning pole ka üldse kallis. Aias saab istuda ja pikutada :)

Siin aga veel mõned pildid meie tänasest päevast:



Roosike jookseb :)



Ja toob emmele lille :)



Nii sinine see taevas siin ongi :)



Mina autos. Tuju on juba väga hea :)



Meie elamine Beguris. Uksel on armas silt: Welcome :)



Natuke lilleilu ka :)

Nüüd olen aga nii väsinud, et lähme ära magama. Homme õnneks ei pea sõitma, vaatame siin kohapeal natuke ringi. Siis edasi Extremadura poole, kus meil juba nädalaks elamine kinni pandud. Tõsi, alles alates 1. aprillist, nii et vahepeal peame Kesk-Hispaanias ringi vaatama. Eks siis paista, kuhu tee meid täpselt viib. Homme pikemalt ja tšekake Lõunaeestlase reisipäevikut ka :)

Kommentaare ei ole: