pühapäev, 17. märts 2019

Poolas seiklemas. Bialystok ja Rzeszów



Nonii, armsad sõbrad! Oleme nüüd juba teist päeva Poolas. Eile jõudsime Bialystokisse, hotelli Atlanta, kus on 24 tundi lahti olev, imehead sööki pakkuv restoran-baar. Tellisime endale kaks suurt grill-lõhet, mis maksid ainult viis eurot. Täna oli samas kohas ka hommikusöök. Baaris on vahva laste mängukas, kus leidsid endale tegevust nii Roosi kui Juuli. Hommikusöök nägi välja selline:



See on siis üks portsjon :) Meie Innoga sõime muna ja lapsed lasid hea maitsta pannkookidel. Juurde pakuti veel kõiksugu juustu- ja singilõike, jogurtit ning erinevaid saiu-koogikesi.



Seitsmeaastane Juulike naudib reisi üha enam. See tal juba teine kord emme-issi ja õekesega läbi Euroopa sõita. Peale selle on ta lennanud lennukiga Lissaboni ja tagasi ning käinud mitu korda Soomes. Eesti trettidest rääkimata. Juuliga on lihtne reisida, ta on leplik ja heatujuline laps, kes kohaneb teises keskkonnas kiiresti. Eks me oleme muidugi temaga juba beebist peale reisinud. Tuleb ainult vaadata, et tal oleks oma pehme ja mugav voodi kaasas (õnneks on see kokkupandav), sest näiteks madratsi peal Juuli und ei saa. Ja eriti hea, kui hotellitoas on vann - siis on Juuli täielikus eufoorias :D



Innol ja Roosil oli täna hommikusöögilauas hästi lõbus :D Roosi jooksis ja kilkas ringi ning tiris issit vahelduseks põskedest ja ninast :D



Siin üks vaade meie hotelli baarile, kust saab ööpäev läbi head süüa osta :)

Praegu oleme otsaga Lõuna-Poolas Rzeszówis ja väga üllatunud selle üle, et Poolas pühapäeval poed lahti ei ole. Õnneks on meil aga veel viimasest poeskäigust palju sööki järel ja teemegi nüüd oma hotellitoas mõnusa pikniku :)

Kui broneerida Booking.com'ist, saab öömajasid väga mõistliku hinnaga. Meie öömajad on jäänud kõik alla viiekümne euro, kuid on olnud samas väga mugavad.

Homme seikleme siis juba Orbanimaal ehk Ungaris. Pikem jutt tänasest päevast Lõunaeestlase reisipäevikus!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Siin inimesed küsivad, kas Poolas saab vene keelega hakkama?

Inno ütles ...

Poolakad aru saavad, aga põhimõtteliselt ei räägi, seda juba vanast ajast.