teisipäev, 9. aprill 2019

Lissabonis!



Nonii, oleme siis jõudnud õnnelikult Lissaboni :) Inno oli täna kaval ja valis sellised teed, kus midagi maksma ei pidanud. Seetõttu oli reis tunni võrra pikem, aga see-eest sai jälle rohkem erinevaid maastikke imetleda. Kiirteed on väga igavad.

Kella ühe ajal hakkasime tulema ja nelja paiku olime Lissabonis. Pingo Doce'ist läbi ja kähku oma siinsesse Airbnbsse, sest ladistas vihma. Ostsime sardiine ja kõrvitsasuppi ning muud kraami. Roosi kauples endale välja väikese hatchimalsi muna. Sõime, vaatasime natuke telekat, Inno tegi tööd ja nüüd sätime magama. Homme läheme jalutama ja teeme pilte.

Ahjaa, Kersti pidi ka siia tulema enne oma Moskva visiiti :D Tea, kas võttis meist eeskuju? ;) Aga õige otsus muidugi, siin on juba väga mõnus, täna 16 kraadi ja päike paistab, homme samuti :)

Muidu on kõik hästi. Eesti tatti on ninas veel imevähe järel ja hakkan end tasapisi jälle inimesena tundma. Huvitav, mis seisus ma oleks, kui ma poleks siia tulnud? :D Ei taha mõeldagi ausalt öelda :D Nii palju olen aru saanud, et Eestis elades on HÄDAVAJALIK vähemasti kord aastas reisida, parem, kui kaks. Ja kõige parem aeg reisimiseks on märts-aprill, kui oled talvest täielikult kurnatud. Aga nädalast on vähe. Isegi kahest nädalast on vähe, sest selleks ajaks puhkad end alles reisist välja ja saaksid hakata kohalolemist nautima. Paljud lähevad aga siis koju. Kui tulla, siis vähemalt kuuks ajaks - siis on reisist ka tervisele kasu. Ja tagasi alles siis, kui Eestis juba 20 kraadi on :D Ideaalis :D

Ok, armsad sõbrad, ma loodan südamest, et teil ka kõik hästi on :D Me teeme siis homme Lissabonis ringi jalutades palju pilte ja üritame teile anda ka väikset ülevaadet sellest, kuhu see Kersti siis õieti tuleb :) Head ööd ja et Eestis varsti soojaks läheks!

Ülal üks mu lemmikpilte, mis tehtud minust 2015. aasta sügisel Praca Do Comerciol Tejo jõe ääres :) Ja siin teine lemmikpilt, koos lastega (Roosi 11 kuud ja Juuli 3) Avenida da Liberdadel jalutamas:

Kommentaare ei ole: