laupäev, 18. mai 2019

EKRE on Eesti kõige Vene-vastasem erakond

Väljavõte eestinen.fi veebist.

Soome juhtiva põlissoomlaste erakonna aseesimees Laura Huhtasaari ütles välja selle, mida Eestis ei juleta välja öelda: et EKRE on Vene-vastane partei. Huhtasaari sõnul pole Euroopa parempoolsete soov mitte Venemaad soosida, vaid Euroopat päästa, vahendab eestinen.fi.

Eestis on üritatud EKRE-t Venemaaga seostada, kuna EKRE vaated sarnanevad Itaalia, Prantsusmaa ja Austria parempoolsetega, kel on tuvastatud sidemeid Putiniga. Samas unustatakse ära teised erakonnad, näiteks avalikult Vene-meelne Ungari peaminister Viktor Orban kuulub Euroopa Rahvaparteisse EPP, mille esindajad on valitsustes üle terve Euroopa. Siiani pole suudetud ega tahetud Orbani erakonda FiDeSz EPP-st välja visata, sest see oleks esiteks häbiväärne ja teiseks ajavad kõik Euroopa riigid salaja Venemaaga asju. Isegi väike Eesti saatis oma presidendi Putiniga kohtuma - eks seal üht-teist ikka omavahel kokku lepiti, millest avalikkusele teada ei anta.

Kui aga vaadata EKRE rahvuslikku joont, siis võib öelda, et EKRE on kõige Vene-vastasem erakond Eestis. Kui jälgida Vene meediat, siis on seal EKRE just pinnuks silmas.

EKRE-t ründavad Euroopa liberaalid - samas ei seganud Euroopa liberaalidel miski tegemast koostööd Keskerakonnaga, seda veel Savisaare ajal, kui sõlmiti koostöölepe Ühtse Venemaaga. Millegipärast nõutakse Keskerakonna väljaviskamist liberaalide hulgast pärast seda, kui Kesk tegi valitsuse EKRE-ga, mitte siis, kui sõlmiti koostöölepe Ühtse Venemaaga. See näitab suurt silmakirjalikkust: tegelik põhjus EKRE tõrjumiseks pole ju Venemaa, vaid see, et EKRE on vastu massilisele immigratsioonile ja Euroopa islamiseerimisele, mis praegu on käimas ja saab hoogu juurde. Kardetakse, et kui EKRE ja mõttekaaslased Euroopas toetust juurde saavad, siis pole võimalik enam migrante massiliselt sisse vedada. Paljudele huvigruppidele Euroopas on see vastumeelne.

Näiteks Eestis on Reformierakond selgelt välja öelnud, et nende soov on migrante sisse vedada - seeläbi loodetakse raha teenida. Samuti tahavad migrante sisse vedada sotsid, kuna siis on võimalik rohkem makse koguda ja neid laiali jagada - see ongi sotside mõte - ning mis seal salata - paljud migrandid hääletavad sotside poolt. Reformil ja sotsidel pole aga eesti rahvast ja tema saatusest sooja ega külma - seda oli hästi näha sajandi suurima majanduskriisi ajal, kui oma inimestele nuga selga löödi ja välismaailma ees lömitati. Selletõttu kaotas Eesti ligi 100 000 inimest, keda on võimatu tagasi saada. Soomest lasti peale sõda samamoodi minema hulk inimesi, keda siiani taga nutetakse. Soome kaotus oli seejuures rahvaarvu arvestades palju väiksem, aga seda peetakse suureks rahvuslikuks tragöödiaks. Eestis korraldasid Reform ja sotsid aga palju suurema katastroofi. Ning NB! nüüd tahetakse massiliselt lahkunud eestlaste asemele migrante sisse vedada. See on puhas stalinism.

Kommentaare ei ole: