pühapäev, 5. mai 2019

Jumal tänatud, et see õudus läbi sai



„Meid tuntakse kui kokkulepete ja kriteeriumide täitjat,” kirjutas endine peaminister Taavi Rõivas sotsiaalmeedias. Ta leiab, et praeguse valitsuse jätkamine annab hävitava hoobi Eesti „mainele” rahvusvahelisel areenil.

Aga SEE ongi probleem. Meie „maine” ongi meie probleem. Et meid tuntakse kui tublit kannupoissi, kes on nõus oma isandale igast asendist kulpi lööma ning kõiki ülevalt poolt tulevaid käske vastuvaidlematult täitma. Omaenda rahva kannatuste hinnaga. Just sellesama „kokkulepete ja kriteeriumide” täitmise pärast on nii paljud eestlased kodumaa tolmu jalgadelt pühkinud ning mujale elama läinud, nii paljud lastega pered ja puuetega inimeste hooldajad ning pensionärid vaesuses virelema pidanud. Toidu ostmiseks SMS-laenu võtnud ja kõhu kõrvalt küttearveid maksnud. 

Mille pärast on meie sotsiaalsüsteem sellises seisus, et riigil pole enam isegi jalututele ratastoolide ostmiseks raha? Eks ikka selle sama „kokkulepete ja kriteeriumide” orjaliku täitmise pärast. Toiduhinnad sellised, et isegi soomlased võtavad juba Soomest toidu kaasa, kui Eestisse reisima tulevad? Kokkulepped ja kriteeriumid! Riiete hinnad sellised, et enne pead pool aastat koguma, kui endale uued saapad saad osta? Kokkulepped ja kriteeriumid! 

Teised riigid vilistavad „kokkulepetele ja kriteeriumidele” või ei sõlmigi selliseid „kokkuleppeid ja kriteeriume”, mis oma rahva kannatama panevad. Meie reformierakondlikud kannupoisid täitsid neid aga nii, et nahk seljas märg ja keel suust väljas. Ikka selleks, et Brüsseli ja Ameerika onudega kokku saades jälle „tubli poiss” öeldaks ja pead patsutataks. Aga nii ei käitu riigimees või -naine, nii käitub koer. 

Nüüd on lõpuks see reformierakondlik õudus läbi ja Jumal tänatud. Ma tõesti kartsin, et ma suren enne ära, kui see lõppeb. Meie Innoga aitasime ka loodetavasti tema lõpetamisele kaasa, aga põhitöö tegid ära EKRE ja Isamaa, kes seljad kokku panid. Praegu on kõik kõige paremas korras - esmatähtis ei ole enam „maine”, vaid see, et Eesti inimestel hästi läheks. Et nii jääkski ja hoidku Jumal meid reformierakondiku õuduse naasmise eest.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja - tegite jälle tuju päeva lõpuks heaks. Toredad inimesed.
Loodetavasti võtate klaasi veini selle liberaal-demokraatliku ajastu
lõpu tähistamiseks. Globalistide aeg Eestis on küpse. Finito.Lõpp.
Neid poliitkorrektseid dogmasi mis Eestis veel valitsevad jätkub aga veel.
Ühesõnaga #DraintheSwamp #DarktoLight
Eestis peab maksma meie inimeste - eestlaste sõna.