reede, 10. mai 2019

Miks ma Kangilaski ees ei vabanda


Tänase Tarandi kohtuprotsessi raames meenub meie enda protsess teise sotsi, Kangilaskiga. Kangilaski solvas Virginia Woolfi grupis minu perekonda ja mina siis omakorda kirjutasin oma blogis, mis ma temast arvan. Seepeale kaebas Kangilaski mind kohtusse ja nõudis õiglast hüvitist. Vahepeal arutasime ka kokkulepet, aga kuna tema seadis tingimuseks avaliku vabandamise, siis ma loomulikult keeldusin. Ma ei vabanda kunagi inimese ees, kellest ma lugu ei pea. 

Leian endiselt, et kui inimene võitleb nii kirglikult narkomaanide õiguste eest, siis võib esitada küsimuse, kas ka tema ise võib olla narkomaan. Protsessisime edasi. Esimese astme kohtus saavutas Kangilaski kuueteistkümnest lausest KOLME maha võtmise :D ja 500 eurot raha (300 eurot hüvitis pluss 200 eurot kohtukulud). Ma mõtlesin, et ok, võin ju need postid siis maha võtta, aga selgus, et Kangilaski, kes oli alles natuke aega tagasi ajakirjandusele uljalt deklareerinud, et tema on lahendiga ülirahul, ikkagi POLE rahul ja kaebas otsuse edasi Ringkonnakohtusse :D Mis tähendas, et võisin ka need kolm posti rahulikult üles jätta. Raha sissenõudmise oleksin jätnud kohtutäiturite hooleks, sest inimesele, kellest ma lugu ei pea, ei maksa ma vabatahtlikult MITTE SENTIGI.

Järgmine protsess toimub Ringkonnakohtus 18. juunil. Ja ma ikka ei vabanda Kangilaski ees. Ega maksa talle mitte sentigi.

Moraal - kui sa leiad, et sul on õigus, siis jumala eest, ära vabanda! Nagu president ütles - SÕNA ON VABA. Nii liberaalidele KUI konservatiividele.

Füüsilise vägivallaga on muidugi natuke teine lugu. Käte ega jalgadega ei räägita, räägitakse suuga. Seda rääkis juba mu isa. Aga kui üks mees on rääkinud teise mehega käte või jalgadega ning leidnud, et tal oli siiski õigus, siis samuti - jumala eest, ÄRA VABANDA.

P.S. Aga Tarand on jälk. Tähtis europarlamentäär sai võimaluse lihtsaid inimesi alandada ja kasutas seda ära. Ma loodan, et ta ei saa enam kunagi mitte ühtegi häält ja vajub poliitika unustuse sohu. 

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tarand on tõesti rõlge vend, ta ei olegi enam mitte keegi.
Gangilaskiga võitlemisel soovin edu, olen teie poolt!