laupäev, 11. mai 2019

Minu sünnipäev Portugalis :)



Uhh, sünnipäev! :) Sünnipäev algas toredasti :D Juba hommikul olid platsis esimesed õnnitlused - hästi sooja ja südamliku sõnumi saatis mu kõige armsam natside vastu võitleja, minu Rick Blaine :) Siis tulid robinal teised õnnitlused - kõige kaugem Ida-Timorist Dililt armsalt sõbralt Joaolt, keda tunnen juba 2003. aasta juunist, mil elus esimest korda Lissaboni jõudsin ja sesse linna esimesest pilgust armusin :) Hommiku veetsin õnnitlustele vastates ja Inno voodisse toodud kohvi juues :)

Siis pakkus Inno välja, et võiksime ette võtta väikese väljasõidu lähedal asuvasse Portugali linnakesse nimega Arronches. Mõeldud-tehtud, läksime ja leidsime ühe imetoreda restorani, kus pakuti mereande. Võtsin oma lemmikuid krevette ja kaheksajalga, mis maitsesid ülihead. Siis hullasime Roosi pealekäimisel natuke mänguväljakul, käisime poes ja oligi aeg kodu poole tagasi sõitma hakata. Päike oli juba kõrgel taevas ja sooja oli 26 kraadi (praegu on juba 29). Koju tagasi jõudes vaatasin, et mulle oli VEEL õnnitlusi saatnud :D Ega midagi, hakkasin neile siis vastama :D

Seejärel pikutasime (siesta!) ja sõime poest ostetud arroz de pato't ja portugali maasikaid, mis olid väga head ja magusad. Ühtlasi tuli mulle meelde, et see on mul juba teine järjestikune aasta, kus ma ei veeda oma sünnipäeva Eestis :D Eelmine aasta olime Hispaanias :D Ja ausalt öelda, kui Eesti ilma vaadata (Võrus üheksa kraadi ja sajab, brrr), siis mul on väga hea meel, et ma just siin olen :D

Nüüd aga üks sünnipäevalubadus ka. Ma luban teile, et ma ei muutu kunagi, NEVER :) Aitäh kõigile, kes täna minu peale mõtlesid! Love you! :) Siin veel mõned pildid tänasest päevast:


Inno teeb tööd, Roosi hullas samal ajal mänguväljakul :)



Sünnipäevalaud :)


Oma armsa Lulluga :)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palju õnne. aga kas te saaks uurida kasvõi lõunaeestlase raames, miks see aasta 8.mail saksa poole üritust 2.ms lõpu puhul ei kajastatud üldse, või kas see ikka toimus maarjamäel? ma ei tea kes see korraldaja on aga vanasti käisid helmed seal alati kõnesid pidamas ja tallinna linnaviletsusest ka keegi.

Anonüümne ütles ...

Paölju õnne ja tervist Irja!