esmaspäev, 3. juuni 2019

Kui president Kaljulaid saab Kontrollikojalt jätkuvalt 12 000 eurot kuus, siis kas ta on Eestile lojaalne?

President Kesrti Kaljulaid on hakanud viimastel kuudel perutama ja selgelt Eesti huvidele vastu töötama, Eesti mainet kahjustama, Eesti valitsust maha tegema nii kodus kui välismaal.

On teada, et president saab kuni 2020. aasta lõpuni iga kuu Euroopa kontrollikojalt 12 000 eurot kuus. See on nn lojaalsustasu pärast ametist lahkumist.

Nüüd on küsimus, kas president on sellisel kujul Eestile lojaalne? Päris tõsiselt. Siin paistab selge huvide konflikt olevat. Eesti kõnekäänd ütleb, et kelle leiba sööd, selle laulu laulad. Miks laulab president viimasel ajal väga imelikku laulu? Kas ta teeb seda nö igaks juhuks, et mitte Kontrollikoja noosist ilma jääda. Või on teda instrueeritud, nö sõnad suhu pandud?

Kui üldse keegi, siis peaks olema president see, kes on oma riigile ja rahvale lojaalne, või kuidas?!


4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Siin on selline seaduspärasus. Millal meil iganes tundub, et asi ei saa enam
hullemaks minna. Tuleb kohale naisterahvas, ning näeme, et asja saab veel rohkem
vinti peale keerata. Meie näite kinnitajateks on president MisTAnüüdOligi, pika
näpu näitaja Riina Sikkut ja valgete jõudude juht Kaja Kallas.
Mis asi vaevab neid naisi.

Rahaeiole ütles ...

Dalia Grybauskaitė tuli samadel tingimustel EL kõrgelt kohalt Leetu tagasi aga tema sellest hüvitisest loobus!

Mäletan, et Taavi Rõivas väitis võimulolijana kah end olevat suur Eesti huvide eest võitleja ja igati sõltumatu. Ise oli samal ajal Lääne pankadele 350 000 € võlgu ja riigi välisvõlg oli kasvanud 20 miljardini!.

Anonüümne ütles ...

Keegi ei pea talle sõnu suhu panema. Kaljulaid ongi kuulekas ja agar Brüsseli keskvalitsuse huvide ja suuniste täideviija . Ta teeks seda ilmselt ka ilma 12 000 eurose kuutoetuseta,kuid eks boonus võõra võimu teenimise eest kulub ikka ära .

Anonüümne ütles ...

Ungaris ongi seadus kus väljastpoolt riiki palka saavad isikud kõrvaldatakse riigiametist.Kaljulaiuga on ju väga lihtne kes maksab tellib muusika ja kui ta ei laula Brüsseli taktikepi järgi jääb ilma hüvitisest ja ka presidendi kohast ehk kõigest.Raha räägib ja raha ka kirjutab mida kohtab igapäevaselt meedias.