kolmapäev, 17. juuli 2019

Kuumast Lõuna-Euroopast tagasi Eestisse!



Sorri, sorri, tükk aega pole kirjutanud. Aga me siin tükk aega maadlesime tapva palavusega ja no aju lihtsalt ei tööta sellise kuumuse juures :D Ja siis läks veel Portalegres auto katki ja Inno sai päiksepiste jne jne. Ühesõnaga kreisi värk! Aga nüüd hakkab jälle ilmuma Lõunaeestlase portaalis meie reisikiri, kust saate kõigest täpsemalt lugeda :)

Lühidalt - Extremaduras kerkis temperatuur 40 kraadi peale ja seda mina enam välja ei kannata. Igatsen Eesti ilma! Teil, head sõbrad, kes te olete pidanud seal kauges Eestis ahju kütma, on ikka räigelt vedanud. Ma vahetaks hea meelega kohad. Juba 30 kraadi on paras õudus, mis siis veel 40st rääkida.

Mul oli plaan juulis romaan üle lugeda ja vead ära parandada, aga no mida sa loed ja parandad sellise kuumaga. Hea, et oma nimi meeles on :D Õnneks on august veel ees ja Eesti ilm on praegu ideaalne :) Nii et kohtumiseni Eestis, seltsimehed!

Ülal mina koos lastega Atlandi ookeani ääres (Portugalis Espinhos), kuhu me natukeseks ajaks taastuma tulime. Veel mõned pildid:



Roosil tuli mere ääres hea uni :)



Juulil oli rannas väga lõbus. Innol nii lõbus polnud :D



Espinho mäksis keha kinnitamas :) Juulike on nii lahe sel pildil :D



Roosi tungival nõudmisel sai ostetud ükssarvik :D

Kommentaare ei ole: