kolmapäev, 25. detsember 2019

Meie jõulud. Kingid, kingid, kingid!!!



Täna hommikul läks hirmsaks sagimiseks. Meie peres tuleb nimelt Jõuluvana öösel ja jätab kingid kuuse alla. Roosi oli juba kella kaheksa ajal üleval ning raputas ka mind üles, et lähme kohe vaatame, mis talle toodi :D

Ja oh üllatust, olidki kõik tema jõulusoovid otsekui imekombel täitunud :D Eks Jõuluvana teadis, mida tuua, sest Roosi ise oli talle kirja joonistanud ja issi oli selle posti pannud. Kõige rohkem rõõmustasid Roosit tema uued LOLid, Baby Alive'i beebinukk ja Barbie maja :) Nüüd saab Tallinna vanaisa poolt Roosile jõulukingiks saadetud Merineitsi Barbie sinna elama asuda :)

Ka meie väike jõuluingel, seitsmeaastane Juulike rõõmustas oma kingituste üle väga. Tema kui suur muusikahuviline sai omale mitu muusikariista ja ilmutas kohe elavat huvi vilkuvate tulukestega mängutrummi vastu. Aga paistis, et samavõrra meeldis talle ka tema uus kaisukas, sametpehme mänguelevant :)

Innol oli tükk tegemist kõikide mänguasjade pakkidest lahti võtmise ja seadistamisega, aga ta oli tubli, sai ilusti hakkama :D

Aga jõulukalkun pole ikka veel üles sulanud :D Inno arvab, et ehk täna hilja õhtuks sulab :D :D

Praegu vaatame paavsti jõuluöö missat järelevaatamisest. Üks imeilus mõte tema jutlusest: „Elage nii, et teie eludest saaks kingitus teistele inimestele.” Nii ongi. Armastuseküllaseid jõulusid teile, kallid sõbrad! Sada südant ja tuhat kallit!

Kommentaare ei ole: