laupäev, 15. august 2020

Kuidas reformikad ajakirjanikke ebasobivateks liigitasid



Kaja Kallas pajatas Arvamusfestivalil suure suuga, kuidas on suur patt ajakirjanikke ning ajakirjandusväljaandeid sobivateks ning ebasobivateks liigitada. Nii. Väga tore! Õige! Kallase sõnul teeb nõnda ainult ebademokraatlik riik. Sada korda õige!

Reformierakonna riik oli siis sügavalt ebademokraatlik, kuna 2010. aastal, kui me Andrus Ansipi valitsuse pressikonverentsil käisime, ei lubatud meil seal mitte ühtegi küsimust esitada.

On väga oluline ära märkida, et me ei astunud sinna lihtsalt niisama sisse, Stenbocki majja on võimatu niisama sisse astuda, turvakontroll on ees, vaid meid oli sinna eelnevalt AKREDITEERITUD. Ehk siis ajakirjanikena heaks kiidetud. Aga kui küsimust esitada soovisime, siis seda teha ei lastud. Soovisime teada, mida on valitsus teinud ära töötuse vähendamiseks Eestis.

Videost on kõik hästi näha. Nii et Reformierakonnal pole mitte mingisugust õigust ajakirjanike sobivateks liigitamise osas suud avada.

Jagage, palun, et kõik näeksid, kui kahepalgeline ning võltsliberaalne on Reformierakond!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

"mida on valitsus teinud ära töötuse vähendamiseks Eestis"

Kas selles suhtes midagi on muutunud ?

Eesti kingib Venemaale igal aastal 10 miljardit eurot tanklate ja gaasitorude kaudu.
Vene bensiini ja diisli,ning maagaasi asemel saab kasutada vesiniku mida kasutatakse sisepõlemis mootoreis bensiini ja diisli asemel. Vesiniku saab tasuta piiramatus koguses HHO generatori abil.

10 miljardi euro eest saab rajada palju töökohti.