reede, 13. november 2020

SELGUB, ET AMEERIKA VÄRSKELT VALITUD PRESIDENT ON... TRUMP!

Valgest majast öeldi just, et minnakse edasi Trumpi administratsiooniga. Ja et pole üldse tähtis, mida Biden millestki arvab. Nii et meil tuleb kähku oma õnnitlused tagasi võtta, kui on eesmärk Trumpiga hästi läbi saada. Kuidas see Kaja Kallas ütleski? Ameerika on meie tähtsaim julgeolekupartner ning värskelt valitud presidenti tuleb suhtuda lugupidavalt.

Selgub, et värskelt valitud president on... Trump. Või noh, vähemasti nende arvates, kes hetkel majas sees on. Ja neil pole vähimatki kavatsust välja kolida.
Biden loomulikult sellega nõus ei ole, aga kes sees, see sees ning kes väljas, see väljas. Selline uus reaalsus. Ja kuna sõjalist abi saab meile osutada ikkagi ainult see, kes sees, mitte see, kes väljas, olgu ta kuitahes kõva mees oma arust, siis tasub kõik enneaegsed õnnitlused kähku tagasi võtta ning öelda, et need sai tehtud meeltesegadushoos :D Või midagi sarnast. Pagan, huvitavad ajad on :D

5 kommentaari:

sophia löv ütles ...

Uskumatu eriteenistus kustutas minu arvutist need lingid maha. Vaadaku, kellel on see võimalus, See ise hoopleb sellega, et võltsis valimised:

https://youtu.be/WGRnhBmHYN0

Teine trukkis koos Barack Obamaga

https://twitter.com/i/status/1314898517463388160

Anonüümne ütles ...

kas te kuuurijat nägite? kas see hooldekodu ohver oli boriss takk? https://uueduudised.ee/varia/in-memoriam-boris-takk-1925-2020/ https://kuuuurija.postimees.ee/7111537/mis-toimub-viljandimaa-hooldekodus

Irja ütles ...

Ei juuhtunud nägema, uurin.

Anonüümne ütles ...

Martin Helme kes on Trumpi kummardaja lausus :

Martin Helme: Koroonaviirus On Hiina Biorelv
Rahandusminister Martin Helme

Kuressaare pereraadio Tallinna stuudios intervjuul käinud rahandusminister Martin Helme ütles, et COVID-19 ei ole loomulik viirus, vaid toodetud asi, mis on Hiina biolaborist kas plehku pannud või välja lastud.

“Kui me mõtleme, mis asi on koroona – koroona on ju biorelv. Sellest ei räägita, see ei ole viisakas teema,” ütles Helme Pildiraadiole antud intervjuus, mis avaldati Youtube’is.

“COVID-19 ei ole loomulik viirus. Ta on toodetud või manufakteeritud asi, mis on kas plehku pannud või välja lastud Hiina biolaborist. Hiina pärast seda, kui viirus liikvele läks, oma riigi pani kinni, aga välisreisid jättis lahti Wuhanist. Tagajärjeks on see, et terve maailm sai korraga seda haigust täis ja terve maailm on selle haiguse tõttu põhimõtteliselt põlvili,” rääkis Helme.

Seepärast arvab rahandusminister, et selgelt on toimunud Hiina bioloogiline rünnak, mille eest pole keegi mingit vastutust võtnud. “Kui nüüd sellele tegelikult mingit vastureaktsiooni ei järgne, siis me kõik teame, et kui halba tegevust ei karista, siis saad halba tegevust juurde. Kui mingit tegevust motiveerid või kiidad, siis saad seda tegevust juurde,” lisas Helme.

Samuti nentis minister, et arvatavasti on maailma salajastes laborites veelgi viiruseid peidus ja praegu näeme leebes variandis, kui hirmsad ja ohtlikud nad võivad olla.

SEOTUD LOOD:
GRAAFIK | Ööpäevaga tuvastati 733 koroonapositiivset, suri neli inimest. Haiglaravil kümme patsienti rohkem kui eile (443) 17.12.2020
VIDEO ja BLOGI | Valitsus: esimesed tervishoiutöötajad võivad vaktsiini saada juba järgmisel nädalal (245) 17.12.2020
Kust Martin Helme oma teadmised on ammutanud, saatest kahjuks ei selgunud. Konspiratsiooniteooriad viiruse inimtekkelise olemuse kohta on levinud alates pandeemia puhkemisest, mingeid tõendeid seni esitatud ei ole. “Kui keegi teeb biorelva, siis milleks selline hädine ­biorelv? Võtnud siis juba MERS-CoV aluseks (MERSi suremus on 30% – toim)! Kui asja absurdini viia, siis võib öelda, et SARS-CoV-2 on tehtud Eesti valitsuskoalitsiooni vastu, sest tapab ennekõike pensionäre ja mehi ehk teiste sõnadega Keskerakonna ja EKRE valijaid,” on viroloog Andres Merits öelnud Eesti Ekspressile.

Vaata täispikka intervjuud siit:

Anonüümne ütles ...

Nõmme raadio andmeil selle tehase omanikuks on Soros.