neljapäev, 28. jaanuar 2021

Tasub proovida - puidust mänguasjad


Puidust mänguasjad on eksisteerinud alates mänguasjade algusaegadest saadik. Juba ammusel ajal mängisid lapsed puidust vurride, rongide ja palju muuga.

Suurem osa mänguasjadest oli vanasti valmistatud puidust. Tehnoloogia arengu ja uute materjalide avastamise tõttu on enamik kaasaegseid mänguasju valmistatud plastikust, kuid puidust mänguasjad on imelisemad kui kunagi varem.

Need on ajatud, üldiselt vastupidavamad kui plastmänguasjad ning keskkonda säästvad, kuna te ei aita kaasa niigi tohutu plastikukoguse kasvatamisele selles maailmas. Kuid millised on teie väikelapse jaoks parimad puidust mänguasjad? Oleme otsinud igalt poolt ning koostanud nimekirja oma lemmikutest, nii et te ei pea seda rasket tööd tegema.

Siin on meie lemmikud puidust mänguasjad

Goki nukumaja


Värvikas ja täielikult sisustatud maja! Sellel on isegi kaks elanikku. 24-osalisel reisinukumajal pole peaaegu ühtegi puudujääki. See seisab kindlalt püsti, sellega tuleb kaasa kaks elanikku kui ka arvukalt lisatarvikuid, pärast sulgemist näeb see alati korras välja ja seda on võimalik kõikjale kaasa võtta.

PlanToys puidust Arstikomplekt

Lase oma pisikesel enda eest hoolitseda selle suurepärase PlanToys arstikomplekti abil. Punases arstikotis leidub 5 meditsiiniinstrumenti: vererõhuaparaat, stetoskoop, reflekshaamer, süstal ja termomeeter. Ideaalne fantaasiarikkaksmänguks ning empaatia ja kaastunde õpetamiseks.

 

JaBaDaBaDo puidust rongi mängukomplekt




Safari rongi mängukomplektiga saate mugavalt reisida Aafrika džunglis. Džunglis on need loomad, keda tõenäoliselt tunnete kiiresti ära. Kui teekond on läbi, saavad loomad turvaliselt siseneda ja kosuda väikese maja varjus. Seal on ka väike redel, mida saab üles ronimiseks ja katusel istumiseks kasutada, et vaadet nautida või lihtsalt päevitada.

VIGA puidust tööriistakast




Käepärane tööriistakast pakub heameelt igale väikesele meistrile, kes aitab isa ja vanaisa majapidamistöödes. Komplekt on valmistatud pöögipuust ning värvitud mittetoksiliste erksate värvidega, mis tõmbavad pilku ja julgustavad mängima, pakkudes samal ajal palju nalja.

Small Foot Puidust kassaaparaat



Kõik laste mängupoes tehtud ostud saab selle värvikireva puidust kassaaparaadiga kiirelt ära skaneerida. Juhtmeta skanner võimaldab lastel simuleerida kauba skaneerimist ja annab võimaluse ka soovi korral tšekke väljastada. Lastel on võimalus maksta kas krediitkaardiga või mängurahaga. See lelu on suurepärane võimalus oma lastele õpetada, kuidas rahaga ümber peab käima, ilma, et päris raha kasutama peaks!

Maria Montessori eelistas looduslikest materjalidest (näiteks puit) valmistatud "tõelisi" mänguasju, sest need on tervisele ohutud ja inspireerivad lapsi. Fairy Kitten mänguasjapoest leiate suures valikus Montessori mänguasju.

Siin on neist parimad.

Small Foot puuklotsidest Vikerkaar



Saadaval on mitmesuguseid puidust valmistatud mänguasju, ükskõik, kas otsite nostalgilist eset või kaasaegset lelu. Puidust mänguasjad võivad maksta natuke rohkem kui nende plastist teisikud, kuid need on tugevad ja ajahambale vastupidavad.

Goki Põdraga tasakaalumäng



See osavusmäng on ainus ehtne põdrakatse! Täringut visatakse vaheldumisi ja põdrale tuleb asetada tünn, mis paneb ta kõikuma. Kes hoolib selle keeruka konstruktsiooni värvist? Erinevad pruunid toonid saavutati spetsiaalse termotöötluse abil. Loomulikult on "Goki loodus" valmistatud Euroopas.

Goki puidust värvide sorteerija



Suurepärane puidust sorteerija. Kõik algab värvide ja kujundite eristamisest ja sorteerimisest.

Saadaval on mitmesuguseid puidust valmistatud mänguasju, ükskõik, kas otsite nostalgilist eset või kaasaegset lelu. Puidust mänguasjad võivad maksta natuke rohkem kui nende plastist teisikud, kuid need on tugevad ja ajahambale vastupidavad.

Kommentaare ei ole: