laupäev, 27. veebruar 2021

KUIDAS MA VAKTSINEERIMISEST KEELDUSIN

Eile hommikul siis helistati ka minule ning pakuti Astra Zeneca vaktsiini. Kui puudega inimese hooldajale. Enne ma isegi kaalusin seda, aga siis lugesin, mis Tartu õpetajatega juhtus ning ausalt öeldes... Ma alles talvel olin 39-kraadises palavikus! See oli päris jube. Terve meie pere oli haige. Ma ei jaksand püstigi seista, käsikaudu komberdasin kööki ja tagasi. Oli ka hirmus õhupuudus, käisin öösiti akna peal hingeldamas. Ise rase! Hea, et kiirabi ei pidand välja kutsuma. 

Muidugi ei hoidnud me siis ka mingit distantsi ega kandnud maske. Oli jaanuar ning koroona polnud veel - vist - Eestisse jõudnud.  Nii et keeldusin. Peale ei pressitud ka. Öeldi, et paljud on praegu kahtlevad. Ilmselt on siis olnud palju äraütlemisi. Mis on ka mõistetav, sest juba vanarahvas teadis, et kiiruga ei saa head asja teha. Ruttu tehtud, ruga taga, ütles mu isa. 

Vaatan kõigepealt, mis teistega saab. Mitte kohe, vaid poole aasta pärast. On ju ka koroonal pikaajalised mõjud. Mul üks sõber sai umbes kuu aega tagasi Pfizeri vaktsiini ja ütleb, et tunneb end siiamaani hästi. No vaatame :D Ühe tuttava sugulast oli jälle Zenecaga vaktsineeritud ning tollel oli olnud õudne õhupuudus selle tagajärjel. No mitte ei taha seda õhupuudust enam! 

Loomulikult ei saa sellist otsust soovitada kõigile. Mina ei tuuselda kusagil ringi, üritustel, spaades, kohvikutes, restoranides ei käi. Kedagi külla ei kutsu, kellelgi külas ei käi. Kui, siis ainult sipsti poes. Maskiga. Distantsi hoides. Nii et otsustage ise, aga kaaluge kõik variandid põhjalikult läbi. Ja jääge terveks!

P.S. Nüüd on nii hea meel, et keeldusin, sest eile tuli uudis, et Rootsi peatas Astra Zenecaga vaktsineerimise, kuna inimestel ilmnesid rängad kõrvalnähud. Ka minu tuttavad on rääkinud, et selle vaktsiiniga kaasneb ka õhupuudus, mis on väga jube. Nii et võimalusel valige pigem Pfizer või Moderna!!! 

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Siin on kirjas põhjus miks Rootsi meditsiinitöötajate vaksineerimine AJUTISELT peatati VAID kahes piirkonnas. Kõrvalmõjudes ei ole midagi erilist, ega midagi, mille pärast muret peaks tundma.
https://www.thelocal.se/20210213/two-swedish-regions-pause-astra-jabs-after-side-effects

Anonüümne ütles ...

Augusti kuus hakkab loodus roiskuma.Kõikjale tekivad hallitusseened ja haavandid lähevad mädanema,makku hakkab kogunema lima. Kui lima koguneb makku liiga palju siis inimese organism nõrgeneb ja viirused teevad ta haigeks.
Maoloputuste abil eraldatakse organismist lima ja sedasi välditakse haigestumist.

Tiibeti mungad maoloputuste abil teevad endid immuunseks viiruste vastu.

Joo sooja puhast keedetud vett paar liitrit ja hoia endas minuti kaks kuni kümme ja siis pane kaks sõrme kurku ja oksenda vesi välja. See tekitab imeliselt hea enesetunde.
Kuna hommikul on magu tühi siis maoloputus ei too suhu okset ega ka selle maitset,kui siis pisut vaid.
Maoloputust saab teha lühiajaliselt,paar kuud ja mitte enam. Ma tegin pool aastat ja kõrvalnähtusid ei tekkinud.
Pidev maoloputus pidavat olema halb neelamisteedele.

Mina saavutasin immuunsuse viiruste vastu igahommikuste maoloputuste abil.
Ma lapsepõlvest saati olin sügiseti haige. Viirused ei lasknud magada, nina oli tatine ja köhisin.
Sellest ajast saati mil tegin maoloputusi ma pole enam haigestunud. Seda on juba kümme aastat.

Inimorganism on viiruste vastu tugev siis kui saab kvaliteetset toitu.
Paraku pestitsiididega pritsitud juurikates ja puuviljades,ning apteegi vitamiinides puuduvad vitamiinid ja ensüümid, mineraalid.
Tuleb tegeleda korilusega ja süüa “umbrohtu “.
Mercedes Merimaa ja Irje Karjus, ning Sergei Boutenko ameerikast propageerivad umbrohu söömist.

Näpud kurkku !!!

Anonüümne ütles ...

Ei ole need kõrvalmõjud hullud midagi.
Töötan koolis ka lasteaias ning meid vaktsineeriti nädal tagasi Astraga. Meil oli hiljuti kolle ning vaktsineerima ei tulnud covidi läbipõdenud, lisaks veel vähesed. Enamus lasi end vaktsineerida (eakamad vaktsineeriti Pfizeriga).
Mina sain kerged kõrvalnähud: järgmisel päeval süstikäsi hell, kange. Tehas oli tunne nagu oleks eelmine päev kõva treen olnud, st kange, aga liikuda sain. Päeval oli väsimus, magasin pikalt, õhtul hästi kerge palavik. Järgmisel päeval juba ok.
Kolleegidega rääkides mõnel olid õhtul tulnud külmavärinad ja kõrgem palavik, aga see oli üks ööpäev maksimum. Õhupuudust ei kurtnud keegi. Mõnel inimesel polnud häda midagi. Enamusel siis kergemad kõrvalnähud, paaril oli raskem. Ühel raskemal ka iiveldus.
Mina olen rahul, et lasin ja on parem tunne endal, et raske haigestumine välistatud (mis ongi ju eesmärk).

Pfizeri saanud sõpradel olid kõrvalnähud päev - paar teise doosiga. Aga ei midagi hullu.

Anonüümne ütles ...

31 aastane päästeametnik suri vaktsiinide tagajärjel !!!
Päästeametnikud on sportlikud ja hea tervise juures. Nad pole mingid joodikud kel tervis tuksis. Kordan veelkord,vaktsiinid tapsid noore mehe,ainult 31 aastase !! Alles poisike teine.

Anonüümne ütles ...

P.S.
Indias pole viiruseid sest India on Iseseisev riik.

Kuna Indias pole viiruseid siis loogiliselt pole neid ka teistes kuuma kliimaga maades.
Kas Läti on kuum maa ?
Läti naised on kuumad küll.
Soome naised on saunas kuumad.

Kas India kliima kuumus erineb Iirimaa sauna kuumusest nii palju,et viirused saunas ei hukku. Iirimaal on saunad olnud lukus juba terve aasta. See on kuradima sigadus.

Anonüümne ütles ...

"31 aastane päästeametnik suri vaktsiinide tagajärjel"---olen kuulnud, et ta kasutas liiga palju valuvaigisteid peavalu vastu ja saatuslikuks saigi see,tekkisid sisemised verejooksud!?Lõpuks tunnistati:insult.Eks see seda olegi, insulte on ju kahesuguseid,veresoonte lekkimine ja tromb!
Aga keegi V.Vihuri FB-s kirjutab:"Jõudis ka minuni jutt, et riigikogu liige ja endine kaitseväe juhataja Johannes Kert (61) suri pärast AstraZeneca vaktsiini saamist."...jne.

Anonüümne ütles ...

Ilusad inimesed ei pea kandma maski.
Koledad peavad riidemaski asemel kandma gaasimaski koos kummivoolikute ja torbikuga,ning seljas kandma kanistrit desinfitseeriva vedelikuga mida vajadusel pritsib.