kolmapäev, 11. mai 2022

SÜNNIPÄEV. ÜHTLASI 68. REISIPÄEV :)


Või 69 või 70 :D Tundub, et mul on arvestus tiba sassi läinud, aga reis on ka pikalt kestnud ja kestab veel :D Ühesõnaga! Alustasime tähistamist juba eile ning käisime poes. Lastele mänguasju ostmas.

Lapsed ootavad alati minu sünnipäeva väga. Sest meie peres on traditsiooniks, et emme sünnipäeval saavad kinke lapsed. Mina ise mingeid kinke ei taha ning naljakas oleks siis seda raha niisama raisku lasta. Ostame parem lastele kuhjaga mänguasju! Nii tegimegi :D Ella sai omale uue beebinuku ja Roosi, meie noor fashionista, suure make up komplekti, et ta minu asju ei varastaks :D Ja Juulike uue palli, sest talle meeldib väga pallidega mängida. Ja muid väiksemaid asju.

Tänane hommik algas ka väga ilusasti. Inno ja Roosi äratasid mind laulu ning köögis salaja valmis tehtud kohvi ning kõrvitsamoosisaiadega (Portugalist saab oivalist kõrvitsamoosi!). Ja siis olid taldriku peal juustuviilud koos sinna kõrvale käiva spetsiaalse moosiga. Nämm! Maitsesid tõesti ülihead :)

Nüüd plaanime randa minna. Päike paistab ning sooja tuleb 18 kraadi nagu Peniche'is ikka. Vaatan, et Võrus on praegu umbes sama, nii et saate ka soojust nautida :)

Ilusat päeva kõigile! :)

PS. Ahjaa, päris kingituseta ma muidugi ei jäänud :D Käisime nimelt eile maailma lõpus ehk Euroopa kõige läänepoolseimas punktis Cabo Carvoeirol, mis asub siinsamas Peniche'is, kus me praegu elame. Üle mere on juba Ameerika. Vaatasimegi siis eile kõik koos Ameerika poole :D Pildil ongi vaade Ameerikale :)

2 kommentaari:

Krista ütles ...

Palju õnne, Irja!

Anonüümne ütles ...

Tegelikult on Mandri-Euroopa kôige läänepoolsem punkt Cabo da Roca, mis on natuke allpool Lissaboni juures, ka väga kena koht.