esmaspäev, 24. oktoober 2022

UUDIS


KUI SIIA TULIME VIIEKESI, SIIS... Mõtlesin veel mõnda aega varjata, aga mul on tunne, et praegu kulub iga hea uudis hädasti ära, nii et mis seal siis ikka, ütlen välja. Me nimelt ootame jälle beebit :D Et ei olegi see 42 veel kõige viimane taks :D Ella sain 42selt ja nüüd olen 45 :D 

Enesetunne on hea, kui välja arvata kohutav väsimus ning metsik iiveldus. Mis lükkab natuke meie tagasisõitu edasi, aga loodan, et mitte kauaks :) 

Vähemasti ei ole ma Eesti vanim sünnitaja ja Keit Pentus-Rosimannus sünnitas ka 45-aastaselt, nii et seegi lohutus :D Aga ei, superõnnelikud oleme :) Liigume oma unistusele viiest lapsest järjest lähemale :) 

P.S. Kas keegi teab, kui vanalt on Eestis kõige vanemana sünnitatud? Mina otsisin ja leidsin, et 50selt. Aga üks tuttav ütles, et 52-selt. Kes teab? 

Lisan pildikese esimesest sünnitusest paaripäevase Juulikesega :) 

6 kommentaari:

Unknown ütles ...

Palju õnne ja jõudu kogu perele

Anonüümne ütles ...

Palju õnne!

Anonüümne ütles ...

Nii tore uudis :) Mina sünnitasin viienda lapse päev enne 45-aastaseks saamist ja täiega naudin selliseid uudiseid, kus minuvanused beebiootel on. Ilusat kõhukasvatamist!

ann ütles ...

Vat kus pirrukas! Kas on nüüd neljas tüdruk (vabalt võib olla) või tuleb sedakorda hoopis poiss?

Ise 45. Olen läinud teiega üsna samas rütmis, viimane sündis 41a, aga nüüd enam beebiklubiga ei liitu :)

Isiklik piir tuli kätte, just emotsionaalselt. Tunnen,et kolm ongi maksimaalne,kellega jõuan veel suhelda ja igaühe asjadesse süveneda.

Anonüümne ütles ...

Edu!!!! Ja head õnne muidugi ka!!!

Irja ütles ...

Suur-suur tänu kõigile, vabandust, et varem ei vastanud, tekkis siin väike mure vahepeal :)

Mul on ka hea meel, kui kuulen omavanustest sünnitajatest :D

Ann - mina tundsin, et tahan üht veel :D Vellole ma enam ilmselt järele ei jõua - või jõuan? :D - aga olen perekondlikus arvestuses siis vähemasti kohe tema järel, Eino ees :D