reede, 30. detsember 2022

EDGARIST


Ohh, nii kahju. Sõber Eestist eile helistas ja ütles, et Edgar on surnud. Ma nii lootsin, et ta tuleb veel poliitikasse tagasi, sest sellise kaliibriga poliitikuid nagu tema sünnib Eesti-sugusesse väikeriiki saja aasta jooksul vaid paar. Mul on kahju, et Eesti ei osanud temasugust meest vääriliselt hinnata. Ja kleepis talle otsa ette silte, mida ta ei olnud ära teeninud. Edgari kohta võis kindlasti öelda: Riigimees. Usun, et tulevikus temast nii ka räägitakse.

Mulle jääb Edgar meelde targa inimese ning särava vestluskaaslasena, kelle mõistus oli erk ka pärast teda tabanud tervisehädasid. Tal oli ka hea, pisut vimkalik huumorimeel ning ta võis olla väga südamlik. Pildil oleme lastega pärast üht oma järjekordset lõunamaalt naasmist Edgari pool Hundisilmal ning Juuli närib Edgari kätt. "Päris kõvasti võtab kinni," muigas Edgar pärast.

Head teed, kallis sõber, ma ei unusta Sind kunagi.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Poliitikas andeka mehe karjäärile ja vb ka tervisele sai saatuslikuks see, et ta julges paljastada eliidi mahhinatsioone oma teoses "Tõde Eestist". Seda ei andestatud ning ta kiusati surnuks.
https://eestieest.com/r-i-p-edgar/

Anonüümne ütles ...

Aidake meenutada - kas polnud ka sedasi, et miski honorar ei saabunud ja saatsite Tallinna TV või Kesknädala persse või kedagi koguni personaalselt?

Inno ütles ...

Irja saatis Edgari ja Kesknädala persse pärast seda, kui nad käisid peale, et artikkel kirjutataks, kuigi Irja oli öelnud, et ta ei saa, sest laps jäi haigeks.

Inno ütles ...

Pärast seda kaebas Tallinna TV Irja kohtusse, et nõuda tagasi mingit raha, mille Irja oli justkui alusetult saanud.

Irja ütles ...

Me olime Edgariga mitu korda tülis, aga pärast leppisime alati ära :)

Anonüümne ütles ...

Aitäh, selgitamast sõbrad!
Et ei juhtuks nagu ühes arhetüüpses naljas: Too seal on kahtlane tegelane. Täpselt ei tea kas varastas kasuka või varastati tollelt kasukas aga see ongi kahtlane.
Parimat!