kolmapäev, 18. jaanuar 2023

HURRAAA, INNO SAI LÕPUKS ID-KAARDI KÄTTE!!!


 See meie röövi odüsseia hakkab vaikselt lõpule jõudma :D Käisime eile Lissabonis ja Inno põikas korraks ka Eestisse - Eesti saatkonda nimelt, kust ta sai kätte oma Eestist tellitud ID-kaardi. Puhhh, no sellega on ka nüüd korras! 

Muidu oli Lisboa tavatult vaikne. Teedel vuras vähem autosid kui muidu ning inimesi oli ka tänavatel vähem. Kuu keskpaik - rahad on jõuludega ära kulutatud. Isegi Corte Ingles'i kaubamaja, mis muidu sumiseb kui mesilastaru, oli peaaegu et tühi. Vaatamata suurtele sale'idele. 

Ostsin endale sealt mõned ingliskeelsed ajakirjad ning lastele paar üllatust ja tulime tulema. Aga sattusime tipptunnile ning juba Lissabonist väljasõit võttis tund aega :D Portalegresse jõudes oli nii hea tunne - suurlinn on metsikult väsitav. Isegi Portalegre on vahel väsitav meie minilinnakesega võrreldes, aga Lissaboniga teda võrrelda ei saa. 

Meenutasime, kuidas 2020/2021 koroonatalve Lissaboni südalinnas elasime, toona olid seal üürihinnad sama odavad kui nüüd maal, turiste polnud üldse, ning imestasime, kuidas hulluks ei läinud :D Siin Roosi oma kunagise "kodu" ees - purskkaevude ning tuvide taustal :) 

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Palju hullem lugu:
https://www.ohtuleht.ee/1081684/see-pole-siiani-taielikult-kohale-joudnud-euroopas-reisinud-noorpere-langes-varaste-ohvriks-minema-viidi-terve-autosuvila