pühapäev, 5. märts 2023

ET ÕHTUL OLEKS PÕHJUST RÕÕMUSTADA


 Kallid sõbrad, kui see teid lohutab, siis meil siin ka täna juuuuube külm ilm ehk 9 kraadi. Ning lödistab vihma. Nii juba nädal aega tegelikult. Passime toas ja välja tõesti ei kisu. 

Teile aga soovin toredat valimispäeva! Valige kindlasti EKRE. Et õhtul oleks põhjust rõõmustada ning homme oleks lootust, et elu Eestis läheb paremaks. 

Meie elame teile siit Portugalist südamest kaasa ning loodame, et saame tagasi tulla Eestisse, kus riiki juhivad KONSERVATIIVID! 

2 kommentaari:

ann ütles ...

Eee.. kust see suur konservatiivsus nüüd äkki välja kargas?

Kas sa ise (ma mõtlen, oma südames) oled üldse suur konservatiiv?

Mina, tundub, ikkagi ei ole. On olnud ekre juures asju (ma mõtlen just, mis nad ise on öelnud, mitte seda, mis teised nende kohta ütlevad), mis mind häirib ja minu isikliku mõttviisiga kokku ei lähe. Kas ma siis pole piisavalt suur konservatiiv või milles asi, aga - ei.

Oleks ekre võitnud...Ega ma ei oleks juukseid katkunud, et nüüd on maailm hukas ja uhuhuuuu, aga juubeldanud ei oleks ka.

ann ütles ...

No näiteks Vooglaid, kes uudiste kohaselt saab riigikokku. Ma saan aru, et ta on katoliiklane ja tal on väga kindlad seisukohad. Okei.

Aga ennast tema sugulashingena või et ma mõtleks asjadest samamoodi, mina isiklikult küll ei tunne... Ei anna mina ikka seda ideelise konservatiivi mõõtu välja, võtke või jätke.