reede, 24. märts 2023

JUULIKENE KÄIS HAMBAARSTI JUURES

 


Täna siis käis Juulike Portugalis hambaarsti juures. Sellesama arsti juures, kelle juures kogu meie pere siin olles käib. Väga tore arst - ravib hästi ning kiiresti ja on kõigele lisaks ülisõbralik. 

Roosi käis juba ära (kõik korras!) ning nüüd oli Juuli kord. Pabistasin natuke, sest Juuli armastab kangesti kätega vehkida ning hambaarsti intstrumente kiskuda ja Eesti arstid temasuguseid seepärast hea meelega ei vaata. Portugali arst võttis ta aga hea meelega vastu. Inno sõidutas Lullu käruga kliinikusse ning arst vaatas teda kärus istudes, hambaarsti tooli ei pidanudki tõstma.

Tagasi tulles olid mõlemad väga rõõmsad. Inno sõnul oli Juulikene ilmutanud suurt huvi arstitädi peegli vastu ning üritanud seda tema käest ära sikutada, mis aga tädile vaid nalja tegi. Hambad olid Juulikesel korras ning ravi ei vajavat neist ükski.

Seega tohutu kergendus. Eks ilmselt on olnud kasu ka pikast imetamisest, et Juuli hambad siiamaani nii terved on olnud :) Ja muidugi ka hammaste pesemisest. See õnneks Lullule meeldib. Kui mina hakkan tema hambaid pesema, siis rabab ta harja oma kätte ja tahab ise oma hambaid hõõruda. Lõpus tuleb talt hari käest ära rebida, sest liigne nühkimine nüüd ka kasuks ei tule :D

Kommentaare ei ole: