neljapäev, 29. veebruar 2024

MIKS UKRAINA MEHI EESTIST VÄLJA EI SAADETA JA MIDA PEAKS TEGEMA EESTI MEHED

Saage aru, nad on oma vabaduse eest juba maksnud. Kui Ze Eestisse tuli, siis eestlased rõõmustasid, et tuleb oma meestele järele. Selle asemel poetas ta ajakirjanike küsimise peale mokaotsast, et oma riigisse saab panustada ka teisiti kui sõdides. Näiteks tööd tehes ja makse makstes.

Täpselt! Ukrainast välja saanud mehed ongi niimoodi panustanud - masktes ametnikele riigist välja saamise eest. Kuidas saab Ze iseennast tule alla panemata neid välja nõudma hakata? Unustage ära. Nad jäävad Eestisse.

Seega tuleb Ukraina aitamiseks ikkagi leida teine lahendus. Lääne sõdurid. Arusaadav, et vana Euroopa riigid oma mehi saata ei taha. Noh, Macron ilmselt on Kajasse natuke armunud ja tema ütles, et "välistada ei saa." Aga viimasel tunnil ei saada neid muidugi ka Prantsusmaa. Jäävad Ida-Euroopa riigid - Baltikum ja Poola.
Kuna ühel päeval nad niiehknaa ära võetakse, siis on surm siin või Siberis. "Vene väed tuleb lüüa puruks Ukrainas," ütles ametist lahkuv ning nüüdsest lillekasvatusega (võimistaoligi?) tegelema hakkav kindral Herem. Täpselt! Ukrainas. Aga seda saab teha vaid lääne sõduritega, kuna Ukraina on ise öelnud, et neil on karjuv meestepuudus.

Juba on eestlasi ka sõjaretkeks ette valmistama asutud. Kalev Stoicescu ütles, et tabusid olla ei tohi, et Ukraina võib sellist abi ikkagi ükspäev vajada, Kaja ruttas Emmanueli kaitsma - kuna Emmanuel ju enne tema eest ambrasuurile viskus.

Mis on Eesti meeste võimalus? Ma ütleks, et raha koguda. Koguge raha!

Kommentaare ei ole: